Május 20-án újra megnyitotta kapuit az Aquaticum Strand!

VIGYÁZZ, KÉSZ, NYITUNK!

Május 20-án újra megnyitotta kapuit az ország legmodernebb Strandja! Próbáld ki idén Te is különböző medencéinket, a csúszdákat, a gyerekvilágot, a sport zónát és a vízi bárokat - az Aquaticum Strand idén is feledhetetlen élményekkel vár mindenkit! Csobbanj a várva várt nyárba velünk!

jegyvásárlás

Gyerekek vizi paradicsoma 1900 m2-en 

Az Aquaticum Strandon az egészen kicsiket (0-4 éves kor között) egy 0-40 cm fokozatosan mélyülő gyerekpancsoló várja , fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal, így a legkisebbek is biztonságosan fürödhetnek benne. A gyerekek érzékeny bőrét modern árnyékolástechnika védi. A spray park mellett lévő Robinson fára a 4-8 éves gyerekek akár fel is mászhatnak, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló is várja vízi ágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel, kötélmászókával. A kalandmedence 4 csúszdával várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: feketelyuk csúszda, gömbcsúszda, UFO csúszda, aquatube csúszda.

 

 

jegyvásárlás

 

Óriáscsúszdák, üvegaljú medence és egyéb különlegességek

Az Strand egyik jelképe, a 12 méter magas központi épület, melynek medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág, ahol az úszás szerelmeseit 50 méteres és 33 méteres úszósáv várja, kalandmedence és négyféle óriáscsúszda is megtalálható.  A fantasztikus zöld növényfalak, a halkan csordogáló vízesések és vízfátyolok emelik európai színvonalúra a strandot. 

Kiemelkedő attrakciótársítás az ugróplatform és fölötte 12 méter magasan épített, üvegaljú medence.  A különleges kialakítású medencéhez szervesen kapcsolódik egy vizibár, valamint a napozóterasz nyugágyai, árnyékolói. 

 

 

jegyvásárlás