ÖRÜLÜNK, HOGY ISMÉT TALÁLKOZHATUNK! JÚNIUSBAN NYIT AZ AQUATICUM DEBRECEN STRAND!

Kedves Vendégeink!

Az elmúlt hetekben örömmel tapasztaltuk és ezúton is köszönjük folyamatos érdeklődésüket az Aquaticum SPA fürdőegységeinek újranyitásával kapcsolatban. Természetesen, mi is szeretnénk minél hamarabb újra vendégeket fogadni.

Jelen helyzetben egyelőre még nem tisztázott a nyitási időpontunk. Ehhez folyamatosan figyelemmel kísérjük a központi kormányzat intézkedéseit, amelyek alapján, valamint a helyi önkormányzat szabályozásától és döntésétől függően tudjuk majd újranyitni a létesítményeinket. 

Kérjük, addig is kövessenek bennünket a Facebook oldalunkon vagy olvassák honlapunkat a legfrissebb információkért!

Vigyázzunk egymásra, jó egészséget kívánunk!

Aquaticum SPA (2020. május 12.)


TÁJÉKOZTATÓ: AZ AQUATICUM SPA FÜRDŐEGYSÉGEI MÁRCIUS 13-TÓL ZÁRVA TARTANAK!

Kedves Vendégeink!

A Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala által 2020. március 12-én kiadott, az önkormányzati vállalatokra vonatkozó intézkedés alapján, a koronavírus-veszélyhelyzet fennállásig - megelőzésként -, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. által üzemeltetett fürdőegységek határozatlan ideig zárva tartanak.

  • A Termálfürdő nem fogad látogatókat, az orvosi kezelések átütemezésre kerülnek március 13-tól.
  • Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a jelenleg folyamatban lévő - március 20-ig tartó karbantartás befejezése után - eltérő rendelkezésig zárva marad.

A fentiektől függetlenül az Aquaticum Termálfürdő területén az alábbi szolgáltatóegységek továbbra is zavartalanul működnek:

  1. Gyógyászati kezelések, szakrendelések (fürdőkúrák kivételével)
  2. Nagyerdei Fogászati Röntgen Centrum
  3. Dentland Fogászat
  4. Beauty Szépségszalon
  5. Thermal Patika

Megértésüket köszönjük! /Aquaticum SPA 

2020. március 12.

Bubu kalandra hív!

Látogatásotok alkalmával személyesen találkozhattok Bubuval, az Aquaticum kabalaállatával, aki előszeretettel bukkan fel a különböző rendezvényeken. Ne felejtsétek, Bubu mindig kitalál valami vicces és érdekes dolgot! Készítsetek közös fotót vele!

Bővebben

 

Hírek

Eseménynaptár