Magyar sikerek a Sauna Herbal Cup 2019. döntőjében

Magyar sikerek a Sauna Herbal Cup 2019. döntőjében

Magyar sikerek a Sauna Herbal Cup 2019. döntőjében

Ragyogó sikereket értek el az Aquaticum Spa szaunamesterei a Sauna Herbal Cup relax felöntések és peeling ceremóniák világbajnokságának döntőjében a hétvégén. 

Az elődöntők során mindhárom versenyzőnk kitett magáért és sikerült bekerülniük a végső döntőbe, ahol már csak a 8 legtöbb pontot elért szaunamester vetélkedett a King of Herbal címért. Végh Tímea összesítésben második helyen végzett, Végh Sándort bár a zsűri a negyedik helyre, a közönség azonban a második helyre sorolta. Orendi János peelingben a hatodik helyet szerezte meg a háromnapos versenyen. Sajnos technikai probléma miatt a relax programján a szauna kályha nem működött, de még így is az előkelő 6. helyet hozta összesítettben, így a magyar volt a legeredményesebb csapat az idei Herbal Cup döntőben.

A világbajnokságot – a többi országhoz hasonlóan – Magyarországon is megelőzte a nemzeti válogató, amelyet Debrecenben tartott a hazai szakmai közösség. Ez a debreceni szaunamesterek számára olyan jól sikerült, hogy mindkét indulási jogot ők szerezték meg, így Végh Sándor és Orendi János képviselhette hazánkat a csehországi rangos vetélkedésen. Végh Tímea pedig a Sauna Herbal Cup 2018.  abszolut bajnokaként már egy évvel ezelőtt jogot szerzett az indulásra. 

Szaunamestereink negyedszer vettek részt a megmérettetésen, és 2016. óta minden évben dobogós helyet értek el.

Gratulálunk!