Hatalmas debreceni siker a Sauna Herbal Cup magyar fordulóján!

Hatalmas debreceni siker a Sauna Herbal Cup magyar fordulóján!

Rekord vendégszám, hatalmas debreceni siker a Sauna Herbal Cup magyar fordulóján!

Három napig az Aquaticumra figyelt a hazai és nemzetközi szaunás közösség, rekord részvétellel zajlott le a nemzetközi Sauna Herbal Cup hazai fordulója, melyre az egész országból és külföldről is érkeztek a szaunarajongó vendégek Debrecenbe.

A nagyszabású rendezvényen a 18 versenyzőt négytagú nemzetközi zsűri bírálta, és a versenyprogramok között dán, olasz, norvég és német vendég szaunamesterek is tartottak különleges kiegészítő programokat. A nagy érdeklődés miatt szombaton és vasárnap a szervezők több extra programmal is kényeztették a közönséget.

A verseny tétje sem volt kicsi: az első két helyezett szaunamester képviselheti Magyarországot a Sauna Herbal Cup nemzetközi döntőjében, mely november 21-24 között lesz Csehországban, az Aqualand Moraviaban.

A versenyzők két kategóriában: testápoló peeling kategóriában, és relax szaunaprogram kategóriában indultak. A profi mesterekből álló mezőny nagyon szoros versenyt eredményezett, mely alaposan megizzasztotta a zsűrit. Az eredményhirdetés izgalmas pillanataiban a helyi közönség tomboló vastapssal ünnepelt, mikor kiderült, két debreceni mester áll az élen: első helyen Végh Sándor, második helyen Orendi János végzett, mindketten az Aquaticum szaunamesterei. Így ők képviselhetik hazánkat a cseh döntőben – Végh Tímeával közösen, aki a tavalyi herbál kupa győzteseként az idei döntőben automatikusan részt vehet.

A debreceni fiúk az egyes kategóriákban is taroltak: a peeling kategóriát Orendi János nyerte, míg a relax kategóriában Végh Sándor győzött, Orendi János a második helyen végzett. A közönségdíjak esetében is hasonló volt a siker: Peeling kategóriában és összevont kategóriában Orendi Jánost, relax kategóriában Végh Sándort díjazta a közönség.

A döntő így óriási debreceni sikert hozott - büszkék vagyunk rá, hogy az Aquaticum SPA három szaunamestere képviseli hazánkat az Aquland Moravia-ban, a Sauna Herbal Cup döntőjében. És a hazai forduló színvonalát elnézve nem lesz könnyű dolga a nemzetközi mezőnynek sem, ha le akarják őket győzni. Gratulálunk!