Debreceni és magyar szaunasikerek - Herbal Cup 2018.

Debreceni és magyar szaunasikerek - Herbal Cup 2018.

Debreceni és magyar szaunasikerek - Herbal Cup 2018.

2018. november 22. és 25. között, a csehországi Frymburkban rendezték meg a relaxációs felöntések és peeling ceremóniák világbajnokságát.

Ezen a versenyen két kategóriában versenyeznek a szaunamesterek:

  • Relax: finn szaunában tartott relaxációs felöntés természetes illatanyagok, gyógynövények, füstölők és virgácsok használatával.
  • Peeling: saját készítésű natúrkozmetikumokkal elvégzett bőrápoló ceremónia, gőzkabinban.

A megmérettetésen az Aquaticum SPA szaunamesterei már harmadik alkalommal vehettek részt. 2016-ban Végh Tímea és Végh Sándor, 2017-ben szintén a Végh páros, 2018-ban pedig Végh Tímea és  Szathmári Kata versenyzett az Aquaticum SPA színeiben.

Idén először volt Magyarországon kvalifikációs verseny, ahonnan az első három helyezett jutott ki a világbajnokságra, így - Szathmári Kata mellett - hazánkat képviselhette még Gellén Ágnes és Vigyikán György is. Végh Tímea a 2017-ben elért 1. helyezése alapján szabad kártyával, kvalifikáció nélkül indulhatott a szaunaviadalon. Az Aquaticum SPA színeiben Végh Sándor, Orendi János és Török Sándor versenyen kívül is tartott felöntéseket.

Versenyzőink 2016-ban a Relax 3. helyet, 2017-ben a Peeling 1. helyet szerezték meg és idén sem jöttek haza üres kézzel.

  1. Szathmári Kata az „Egy angyal hangja” relax programjával  csoportjában 7. helyen végzett, míg „Mennyei peelingjével” a döntős 5. helyen futott be. Így összesítettben a nagyon előkelő, 5. helyen végzett.
  2. Végh Tímea „Airmid papnője” relax felöntésével 1. helyen végzett a relax kategóriában, peelingben pedig a 2. helyen az „Airmid erdeje” kompozícióval, így összesítettben 1. helyezetként az „Abszolút Nyertes” díjat hozhatta haza.

Airmid 2 méteres, kézzel faragott fáját Orendi János szaunamester készítette. A fa megtekinthető az Aquaticum Szaunavilág előterében.

FIGYELEM! Az Aquaticum SPA profi szaunamestereivel akár naponta találkozhatnak a szaunázás szerelemesei!

Az egyedi programokról további részletek weboldalunkon >>