Minden debreceni végzős középiskolás ingyen belépőt kap egy napra az új strandra

Minden debreceni végzős középiskolás ingyen belépőt kap egy napra az új strandra

Ezen a nyáron egy napra legyen csak a tietek az új Aquaticum Debrecen Strand – Papp László polgármester írta ezt a végzős diákoknak levelében, melyben sikeres vizsgázást kívánt a fiataloknak.

A koronavírus miatt az idei év sok mindenben nagyon más, mint a korábbiak. Az új helyzet mindenkit érint – a fiatalokat is. A végzős diákok például nem tudtak hagyományosan elballagni.

Mint ebben írja: „egy debreceni diák nem zárhatja le diákéveit úgy, hogy az ne lenne számára akár életre szólóan emlékezetes. Ebben szeretnénk nektek segíteni. A járványveszély és a szabályok betartása miatt elköszönő bulit nem tarthatunk, de a találkozás lehetőségét és élményét mégis átélhetitek, ha akarjátok. Szándékaink szerint júniusban megnyitjuk az új strandot és nagyon bízom benne, hogy a járványhelyzet nem teszi lehetetlenné a terveinket. Ha pedig megnyitjuk, akkor

ezen a nyáron egy napra legyen csak a tietek az új Aquaticum Debrecen Strand. Minden debreceni végzős középiskolás diák ingyen belépőt kap arra a napra az új strandra.”

Készült egy nagyon látványos, izgalmas videó is a strandról. Nézzék meg, milyen pazar lesz majd!

(Forrás: dehir.hu)