Hogyan csempésszünk egy kis nyarat az őszbe?

Hogyan csempésszünk egy kis nyarat az őszbe?

Tartjuk a nyarat!

Bár sokak kedvenc évszaka az ősz, azt mégsem tagadhatjuk, hogy időnként ránk tör a meleg napok utáni vágyódás. Főként az esős, ködös, párás idő adhat okot a búskomorságra. Valóban, a hűvös idő érkezésével fokozottan érezzük a napsütés, a medencepart, a vidám csobbanások és a színes koktélok hiányát.

Most azonban örömmel értesítünk minden nyárimádót, hogy  "bespájzoltuk, bedunsztoltuk a nyarat, félretettünk őszre” egy kicsit ebből az örömteli évszakból.

Nem kell, hogy elmúljon a nyári időszakkal és a közeledő nyaralással együtt járó izgatottság.  Keressétek hát elő újra a bikinit, strandpapucsot és gyertek el a következő nyárélményért az Aquaticumba, lubickoljatok a hőségben ősszel is! Élményfürdőnk tropikus atmoszférája, a fantasztikus növényzet és a vizes élményelemek hamar visszazökkent benneteket a nyári fürdőzés mámorító szabadságába.

 

Árak, nyitva tartás

 

Debrecenben esős és szeles napok esetén is remek nyárízű kalandokat élhetünk át az egész családdal: Az Aquaticum SPA fürdőlétesítményeiben az év minden napján fedett élményfürdővel, termálfürdővel, szaunavilággal valamint wellness- és gyermekprogramokkal várjuk!

Időjárás előrejelzés ☀ ☁ ⚡

Várható idő az örök nyár birodalmában: a napokban garantáltan esőmentes és szórakoztató napok következnek, a hőmérséklet 30°C, a páratartalom 60% körül alakul. Kapcsolódjon ki Ön is családjával a fedett, trópusi hangulatú Aquaticumban, ahol végig frontmentes időre számíthat és mindig kedélyesen alakul az "élettani helyzete." 

Derűs fürdőzést kívánunk Mindenkinek! 

Aquaticum SPA / H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. / +36 52 514 174 / spa@aquaticum.hu

Az élményfürdő akciós ajánlatairól ITT olvashat!