Iskolás és egyéb csoportos programok

Töltsenek együtt egy vidám napot mediterrán környezetben! 

 

A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő ikonikus kupolája alatt megszámlálhatatlan élményelemmel várjuk a csoport minden tagját. 12 csúszdánk között mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást, az ellazulást pedig jacuzzik mellett barlangfürdők és sodrófolyosó is segíti. A hullámfürdőben mindenki átélheti a tenger hullámzását, de megtalálható itt számos élménymedence, vízi mászófal, dögönyöző és nyakzuhany is. A legkisebbeket pedig gyermekmedencével várjuk. 
 

 

Kiegészítő programjaink között nagy siker övezi az évente megrendezett Aquaticum Csúszdabajnokság mintájára lebonyolított csúszdaversenyeket, melynek megszervezését előzetesen megadott névsor alapján, elektronikus időméréssel, ingyenesen biztosítjuk. Hullámmedencénkben pedig a vízen járás élményét is kipróbálhatják! Előzetes igény alapján kollégáink örömmel biztosítják a szükséges számú waterballt, ezek díját azonban a fürdőbelépő nem tartalmazza. 

 

Csoportos jegyáraink:  

  1. Mediterrán Élményfürdő – 3 óra: 1900.-Ft/fő
  2. Mediterrán Élményfürdő – egész napos: 2550.-Ft/fő

A kedvezményes belépő minimum 15 fős létszám esetén vehető igénybe tanítási napokon, kizárólag általános- és középiskolai oktatási intézményekből szervezetten érkező csoportok számára. Minden 15. fő után egy kísérőtanár részére ingyenes belépést biztosítunk. 

 

Ajánlatot kérek!

 

Bővebb információ, előzetes bejelentkezés:

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
Tel.: +36 52 514 174
E-mail: spa@aquaticum.hu

Botos Anita fürdőszolgáltatás értékesítési vezető

Tel.: +36 30 326 0175
E-mail: anita.botos@aquaticum.hu