Élményelemek, medencék a Strandon

Vár az Aquaticum Debrecen Strand!

Fantasztikus medencék, különleges attrakciók és izgalmas parkerdei, vizes elemek mindössze 5700 m²-t vízfelületen A Nagyerdő szívében.

Nem mindennapi élményt nyújt az a 15 különböző funkciójú medence, amely az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, mindenki igényének megfelelően van kialakítva, az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségtől, a rekreációs funkciókon, modern impulzusokon át a nyugodt pihenésig, relaxációig. 

jegyvásárlás

Gyerekek vizi paradicsoma 1900 m2-en 

Az Aquaticum Strandon az egészen kicsiket (0-4 éves kor között) egy 0-40 cm fokozatosan mélyülő gyerekpancsoló várja , fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal, így a legkisebbek is biztonságosan fürödhetnek benne. A gyerekek érzékeny bőrét modern árnyékolástechnika védi. A spray park mellett lévő Robinson fára a 4-8 éves gyerekek akár fel is mászhatnak, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló is várja vízi ágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel, kötélmászókával. A kalandmedence 4 csúszdával várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: feketelyuk csúszda, gömbcsúszda, UFO csúszda, aquatube csúszda.

 

 

Óriáscsúszdák, üvegaljú medence és egyéb különlegességek

Az Strand egyik jelképe, a 12 méter magas központi épület, melynek medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág, ahol az úszás szerelmeseit 50 méteres és 33 méteres úszósáv várja, kalandmedence és négyféle óriáscsúszda is megtalálható.  A fantasztikus zöld növényfalak, a halkan csordogáló vízesések és vízfátyolok emelik európai színvonalúra a strandot. 

Kiemelkedő attrakciótársítás az ugróplatform és fölötte 12 méter magasan épített, üvegaljú medence.  A különleges kialakítású medencéhez szervesen kapcsolódik egy vizibár, valamint a napozóterasz nyugágyai, árnyékolói. 

 

 

jegyvásárlás

Gyógy- és relaxációs övezet

Gyógy- és relaxációs medencéink elkülönített, nyugodt helyen várják a gyógyvizek szerelmeseit.

 

 

Sportos fürdőzési lehetőség

Sportpályák sora (kosárlabda, röplabda, kiskapus focipálya...stb), kondipark, teqball és pinpong asztalok tesznek minden sportkedvelőnek a kedvére a sportzónában. Természetesen bérelhető szolgáltatásaink között a pályákhoz szükséges eszközök és kellékek is megtalálhatóak. Így, ha két csobbanás között szeretnénk tollasozni, vagy pin-pong-ozni nem kell aggódnunk, hogy otthon felejtettük az ütőnket, labdánkat.

 

 

Bővebb információk a medencékről >>

jegyvásárlás

Elérhetőségek

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 518 818

spa@aquaticum.hu