Az őszi szünidőben is vár az Aquaticum

Végre itt az őszi szünidő!

 

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben az őszi szünet minden napján várunk Benneteket trópusi hangulatban, szuper jó élményekkel, ahol kipróbálhatod óriáscsúszdáinkat, SŐT az október 30-i hétvégén rémesen jó halloweeni programokkal kedveskedünk Nektek!

 

Programajánló >>

 

Gyere és élvezd Debrecen ikonikus kupola épületében, az igazi mediterrán életérzést!

jegyvásárlás

Csúszdák

Minden korosztályhoz és merészségi szinthez találunk megfelelő csúszdát. Az ikonikus kupola legmagasabb pontjából induló óriáscsúszdák mellett a legmerészebbek a gyors Kamikáze csúszdán élvezhetik a sebességet.

Családi csúszdánkon a kezdő csúszdázók és a közös csobbanások szerelmesei állhatnak sorba. A Hydro csúszda kanyargó zöld és kék színű zárt csúszdáin szédítő élményeket tartogató kalandokban lehet részünk.

A kisgyermekek és az egészen picik is biztonságosan csúszhatnak az életkoruknak és bátorságuknak megfelelő csúszdákon.

 

jegyvásárlás

Medencék és élményelemek

Úszó és hullám medencék fokozatosan mélyül, ahol az izgalmas hullámzást kicsik és nagyok is egyaránt élvezhetik és két hullámzás között kipróbálhatják a mászófalat és a vízen járást, az óriási waterballjaink belsejében.

A kikapcsolódásra vágyók rendelkezésére áll két 33-36 ˚C-os fokos csoportos jacuzzi és négy 4-6 fős családi jacuzzi, így amíg a gyerekek a csúszdán, vagy a gyermekmedencében szórakoznak a mama és a papa a jacuzzikban lazíthatnak.

Családi medencékben ringatózhatunk a sodrófolyosók hullámain, a trópusi növényzettel körbevett barlangokban egyedi élményekben lehet részünk, amit kiegészítenek a gomba és nyakzuhanyok, dögönyözők, valamint az időközönként feltörő gejzír különleges látványában egyszerre fürdőzhetünk.