Szaunavilág

Vár a Szaunavilág

Szaunaprogramok >>

A szaunázás szerelmeseit exkluzív szaunavilágunk várja, melyben többek között tepidárium, gőzfürdők, finn mesterszauna, stollen szauna és infraszauna,  gondoskodik a vendégek ellazulásáról és felfrissüléséről.

A szaunázás utáni felhőtlen relaxálást a fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakert biztosítja. A hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint jégkút teszi tökéletessé a szaunázás élményét.

 

Méltán híres szaunamestereink egész évben egyedi szauna felöntésekkel és tematikus szauna napokkal várják kedves vendégeinket.

 

jegyvásárlás

 

A szauna jótékony hatásai

A szaunázás valójában sokkterápia, hiszen a forró légfürdő és az ezt követő jeges vizes merülés igencsak próbára teszi szervezetünk alkalmazkodóképességét. De nem kell megijedni, ezek az extrém hatások hozzájárulhatnak egészségünk megőrzéséhez azáltal, hogy aktivizálják szervezetünk egyes funkcióit.

A meleg levegő élénkíti a vérkeringésünket, izzadni kezdünk, szervezetünkből elkezdenek kiürülni a méreganyagok, beindulnak az anyagcsere-folyamatok. Ráadásul a szauna melegének hatására a szervezetben endorfin termelődik, amely csökkenti a stressz káros hatásait, javítja a közérzetet, így jobban fogunk aludni is. 

 

 

 

Egységeink

A Termálfürdőben egy több száz négyzetméter alapterületű Szaunavilág található, melyben finn szaunák, gőzkabinok, jégkút, tepidárium, infra szauna, hideg vizes csobbanó medence, Kneipp medencék és élményzuhanyok szolgálják vendégeink kikapcsolódását.A Szaunavilág területén két elkülönített pihenőszoba és egy pihenőkert is található.A pihenőterekben nyugágyak, hangulatvilágítás és halk relaxációs zene teszik kellemesebbé a vendégek pihenését és kikapcsolódását.

 

 

 

Szaunaprogramjaink

A szaunaprogram egy sokkal intenzívebb élményszerzési forma, mint a hagyományos szaunázás. A 15 perces szaunaprogram során a szaunamester 100 % tisztaságú illóolajok felöntésével segít ellazulni, miközben folyamatosan növeli a vendégek hőérzetét. A programok alkalmával természetes anyagokból készült bőrápoló termékeket kínálunk vendégeinknek. Testradír után kellemes hidratáló pakolás kerül a bőrre, amely felér egy komolyabb kozmetikai kezeléssel is. 

Minden hónapban, egy kijelölt csütörtökön, 16:00-tól zárásig a hölgyeké a főszerep. Szaunavilágunk ebben az időszakban férfiak nélkül, csak a hölgyeket „kényezteti”.