Iskolai akció

Érvényes: hétköznapokon, 2020. június 12-ig

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő országos általános- és középiskolai akciója keretében hétköznapokon kedvezményes jegyárakkal és menülehetőséggel várja az iskolai csoportokat.
Érvényes: hétköznapokon, 2019. szeptember 2-től 2020. június 12-ig, kivéve iskolai szünetek időszaka. (Az akció a nyári iskolai szünetben nem érvényes.)

Az iskolai akciós belépő minimum 15 fős létszám esetén vehető igénybe.

 

Ajánlatot kérek!

 

Kedvezményes csoportos belépőár:

Min. 15 fő felett: 1.500 Ft/fő/3 óra (A 3. órát követően az aktuális díjjegyzékben szereplő percdíj érvényes.)

  • Csoportok érkezése esetén minden 10. fő után egy kísérőtanár részére ingyenes  belépést biztosítunk.
  • Amennyiben hétvégén, munkaszüneti napon vagy tanszüneti napokon szeretnék igénybe venni az élményfürdőt, úgy az aktuális díjjegyzék szerinti csoportos belépő díját szükséges megfizetni.
  1. Élményfürdőnk kitűnő program lehet egy osztálykirándulás alkalmával, hiszen nagyszerű élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  2. Iskolai akciónk a magyar oktatási rendszerben lévő általános- és középiskolákra vonatkozik.
  3. Élményfürdőnkben 12 csúszda, barlangfürdők, sodrófolyosó, hullámfürdő, gyerek- és bébi medence, élménymedence, jacuzzik, mászófal, dögönyöző, nyakzuhany és vízi csopper  teszi a gyerekek időtöltését feledhetetlenné. Hullámmedencénk, valamint csúszdáink kiválóan alkalmasak sportvetélkedők lebonyolítására.
  4. Vállaljuk csúszdaversenyek ingyenes lebonyolítását elektronikus időméréssel, előzetesen megadott névsor alapján.
  5. A hullámmedencében továbbá a vízen járás élményét is kipróbálhatják a vállalkozó kedvűek egy új játék, a Waterball segítségével. A Waterball egy 2 méter átmérőjű, műanyag, átlátszó, felfújható labda, amelybe egy zipzáron keresztül lehet belebújni. A labdát levegővel töltjük fel, majd ezt követően maximum 8 percen át lehet a labda belsejében szabadon mozogni. Ez az új vízi játék remek szórakozást nyújt minden generációnak. A Waterballt előzetes igény alapján tudjuk biztosítani, amelynek díját a fürdőbelépő nem tartalmazza.

2020 májusában nyit az Aquaticum Strandfürdő, ahol számos új kaland várja az iskolai csoportokat!

Ajánlatot kérek!

 

Bővebb információ, előzetes bejelentkezés:

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
Tel.: +36 52 514 174
E-mail: spa@aquaticum.hu

Szép Boglárka értékesítési asszisztens
Tel.: +36 52 514 140
E-mail: spasales@aquaticum.hu