Végre itt a vakáció!

VIGYÁZZ, KÉSZ, VAKÁCIÓ!

 

Végre itt a vakáció! Fantasztikus medencékkel, különleges attrakciókkal és izgalmas parkerdei, vizes elemekkel várunk Benneteket az ország legmodernebb Strandján. 

Csobbanj a várva várt nyárba velünk!

jegyvásárlás

 

Óriáscsúszdák, üvegaljú medence és egyéb különlegességek

Az Strand egyik jelképe, a 12 méter magas központi épület, melynek medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág, ahol az úszás szerelmeseit 50 méteres és 33 méteres úszósáv várja, kalandmedence és négyféle óriáscsúszda is megtalálható.  A fantasztikus zöld növényfalak, a halkan csordogáló vízesések és vízfátyolok emelik európai színvonalúra a strandot. 

Kiemelkedő attrakciótársítás az ugróplatform és fölötte 12 méter magasan épített, üvegaljú medence.  A különleges kialakítású medencéhez szervesen kapcsolódik egy vizibár, valamint a napozóterasz nyugágyai, árnyékolói. 

 

 

jegyvásárlás

 

Sportos fürdőzési lehetőség

Sportpályák sora (kosárlabda, röplabda, kiskapus focipálya...stb), kondipark, teqball és pinpong asztalok tesznek minden sportkedvelőnek a kedvére a sportzónában. Természetesen bérelhető szolgáltatásaink között a pályákhoz szükséges eszközök és kellékek is megtalálhatóak. Így, ha két csobbanás között szeretnénk tollasozni, vagy pin-pong-ozni nem kell aggódnunk, hogy otthon felejtettük az ütőnket, labdánkat.

 

jegyvásárlás