Téli feltöltődés kedvezményesen az Aquaticumban!

Az Aquaticum Debrecen is csatlakozik a Magyar Turisztikai Ügynökség „Téli feltöltődés” kampányához, amelynek keretében február 28-ig kedvezménnyel biztosítunk lehetőséget a termálvíz nyújtotta nyugalomra és az aktív pihenésre is.

A hidegebb, téli hónapokban is csodás kikapcsolódási és feltöltődési lehetőség az Aquaticum, amely számos élményt tartogat a családoknak, baráti társaságoknak, pároknak egyaránt. 

A termálvíz simogató, gyógyító ereje, a testet s lelket melengető szauna, valamint a Wellness sziget ellazító masszázsainak vonzereje teszi a nálunk töltött időt felejthetetlenné. Ráadásul medencéinkből kitekintve a Nagyerdő téli nyugalma és természetes szépsége öleli körbe Vendégeinket.

A téli feltöltődést most 2022.02.28-ig hétköznapokon az alábbi kedvezménnyel tölthetik nálunk: az egész napos felnőtt és gyerek/diák/nyugdíjas Termálfürdő belépő mellé, 2 órás Mediterrán Élményfürdő használatot biztosítunk 50% kedvezménnyel. 

Téli feltöltődés kedvezményes belépőjegy:

  1.  Felnőtt: 4 850 Ft/fő
  2.  Diák/nyugdíjas: 3 850 Ft/fő

 

Válaszd kedvezményünket és szerezz a ÉLMÉNYEKET a "Termálos" relaxálás mellett. Próbáld ki a vizi paradicsomot, amelybe lépve hamar elfelejted a fagyos napok egyhangúságát! Éld át a trópusi hangulat varázsát!

Az aktív pihenés kedvelői kipróbálhatják a különböző hosszúságú és kialakítású csúszdákat vagy akár a waterball játékot is.