Felöntések

Kényeztető szaunaprogramok a Szaunavilágban

Jöjjön el Szaunavilágunkba, ahol lehetősége nyílik  profi szaunamesterek által vezetett szaunaprogramokon részt venni!

Az árainkról itt tájékozódhat >>

A felöntések rendje:

  • Hétfőtől péntekig: 18:00, 18:40, 19:20.
  • Hétvégén: 16:00, 17:00, 18:00, 19:00.

Aktuális szaunaprogramok >>

A szaunaprogramokról részletesen:

  • A szaunaprogram egy sokkal intenzívebb élményszerzési forma, mint a hagyományos szaunázás. Nemcsak az élmények vonatkozásában, de egészségügyi hatásait tekintve is elmondható, hogy a szaunaprogramok során a szaunázás minden tulajdonsága, mely a szervezetet befolyásolja, többszörösére erősödik.
  • A szaunaprogramokat egy szakképzett szaunamester vezeti, aki fokozatosan növeli a kabin páratartalmát, ezáltal a vendégek hőérzetét úgy, hogy zászlója és törölközője segítségével közvetlenül a vendégek bőrére irányítja, ventilálja a forró levegőt. A szaunamester minden program teljes ideje alatt bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, ahol igyekszik jó hangulatot teremteni, és egy intenzív, üdítő élményt biztosítani a vendégek számára. 
  • A 15 perces szaunaprogram során a szaunamester különleges aromák felöntésével segít ellazulni, miközben folyamatosan növeli a vendégek hőérzetét. Egyénre szabott ventilációval segít elérni, hogy a részt vevők hátán futkosson a hideg. A programok alkalmával a mester természetes anyagokból készít bőrápoló krémeket: a testradír után kellemes hidratáló pakolás kerül a bőrre, amely felér egy komolyabb kozmetikai kezeléssel is. A felöntések során megismerkedhetünk a szaunázás kultúrájával, történetével és sokat tanulhatunk erről a kikapcsolódási formáról.

Részvételi díj: 500 Ft/felöntés

Nyitva tartás: egész évben.

Hétfő - péntek: 9:00 - 20:30

Szombat - vasárnap: 7:00 - 20:30

A Termálfürdőben található több száz négyzetméter alapterületű Szaunavilág a Termálfürdő igénybe vétele nélkül is használható.

A szaunavilág használata, hasznos tudnivalók

  • A szaunavilág korhatár nélkül használható, azonban a Finn szauna használata gyermekek számára nem ajánlott.
  • A szaunakályhák köveit kizárólag a szaunakezelő locsolhatja (illóolajos keverékkel)
  • A Szaunavilág szolgáltatásai fürdőruhamentesen, szaunalepedő vagy törölköző használatával vehetők igénybe. 
  • A szaunakamrába újságot és egyéb éghető anyagokat bevinni tilos!
  • Fertőző betegséggel, illetve lázas állapotban a szaunázás nem javasolt.


Kérjük vendégeinket, hogy szaunázáskor mindig vegyék figyelembe aktuális és általános fizikai/egészségügyi állapotukat, ugyanis a nem megfelelően megválasztott - hosszúra nyúlt - szaunázás nem várt rosszullétekhez vezethet!