2022-ben is vár az Aquaticum Strand

Fantasztikus élmények az Aquaticum Strandon!

 

A hullámzó vízfelületek, a vízesések, növényfalak és a vízfátyolok fogják össze és teszik folyton változó, csillogó, az erdő fáit visszatükröző élményközponttá a strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület, 15 medence és az összesen csaknem 1 km hosszúságú csúszdáink várják vendégeinket.

 

Felsorolni is nehéz a strand lélegzetelállító újdonságait, az izgalmas parkerdei, vizes elemeket. Nem mindennapi élményt nyújt az a 15 különböző funkciójú medence, amely az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, mindenki igényének megfelelően van kialakítva, az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségtől, a rekreációs funkciókon, modern impulzusokon át a nyugodt pihenésig, relaxációig. 

jegyvásárlás

Gyerekek vizi paradicsoma 1900 m2-en 

Egyedi attrakciók és élményelemek, amelyek kiemelik az Aquaticum Strandot a többi szabadtéri fürdő közül. A gyerekeket itt garantáltan sok pozitív inger éri: Az egészen kicsiknek (0-4 éves) gyerekpancsoló fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal. A 4-8 éves gyerekeket a Robinson fa, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló várja vizi ágyúkkal, többféle csúszdával. A maximális kényelmet bébi pelenkázó valamint családbarát öltözők biztosítják.

 

 

jegyvásárlás

 

Óriáscsúszdák, üvegaljú medence és egyéb különlegességek

Az új strand egyik jelképe, a 12 méter magas központi épület, melynek medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág, kalandmedence, négyféle óriáscsúszda is helyet kapott.  A fantasztikus zöld növényfalak, a halkan csordogáló vízesések és vízfátyolok emelik európai színvonalúra a strandot. 

Kiemelkedő attrakciótársítás az ugróplatform és fölötte 12 méter magasan épített, üvegaljú medence.  A különleges kialakítású medencéhez szervesen kapcsolódik egy vizibár, valamint a napozóterasz nyugágyai, árnyékolói. 

 

 

Gyógy- és relaxációs övezet

A napfény- és a víz simogatása, az izgalmasan morajló hangok, a falevelek susogása... és a semmittevés gyönyöre… Ezt is nyújtja az Aquaticum Debrecen Strand! Gyógy- és relaxációs medencéink elkülönített, nyugodt helyen a Nagyerdei fák tövében várják a gyógyvizek szerelmeseit.

 

 

Sportos fürdőzési lehetőség

Sportpályák sora (kosárlabda, röplabda, kiskapus focipálya...stb), kondipark, teqball és pinpong asztalok tesznek minden sportkedvelőnek a kedvére a sportzónában. Természetesen bérelhető szolgáltatásaink között a pályákhoz szükséges eszközök és kellékek is megtalálhatóak. Így, ha két csobbanás között szeretnénk tollasozni, vagy pin-pong-ozni nem kell aggódnunk, hogy otthon felejtettük az ütőnket, labdánkat.

 

 

Látogass el hozzánk, hogy a családi kikapcsolódás mindenkinek felhőtlen élménnyé válhasson! 

Debrecen Városkártyával kedvezményes áron válthatnak belépőt. Részletekért keresd kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel.: +36 52 514 174
E-mail: spa@aquaticum.hu