Közérdekű információ

Közérdekű adatok

Éves energetikai jelentés >>

Cégnévváltozás értesítő >>

Etikai kódex szabályzata >>

Nyílt ajánlattételi felhívás >>


Éves energetikai jelentés

Éves összefoglaló

A Debreceni Gyógyfürdő Kft. 2021-től Aquaticum Debrecen Kft. néven folytatja a tevékenységét, továbbra is két telephelyen, a nagyerdei Aquaticum Hotel, gyógy- és élményfürdő, strandfürdő komplexumban, valamint a Hotel Lycium városközponti szálloda, étterem, rendezvényközpont komplexumban. Az előbbi létesítmény saját tulajdonban és fenntartásban van, az utóbbit a társaság nem tulajdonolja, csak üzemelteti. A két telephelyet a továbbiakban Aquaticum és Lycium nevekkel különböztetjük meg. 2020. legjelentősebb eseménye a Magyarországon egyedülálló új strandfürdő átadása volt. (...)

További részletek az Aquaticum Debrecen Kft.  éves energetikai jelentésének eredeti dokumentációjának másolatában olvashatóak, amely >>ITT LETÖLTHETŐ << 

HCSEnergia Kft.

2021.04.22.

Csűrök Tibor

energetikai szakreferens


Cégnévváltozás értesítő

 

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a Debreceni Gyógyfürdő Kft. cégneve megváltozik és 2021. január 1. napjával kezdődően Társaságunk tevékenységét

Aquaticum Debrecen Korlátolt Felelősségű Társaság cégnéven folytatja!

A Társaság megalapítása óta jelentősen bővült tevékenységeink köre, az egységeink által kínált szolgáltatások. Fürdő-, szállás, vendéglátás és konferenciaturisztikai szolgáltatásainkat – a Hotel Lycium**** mellett – a Társaságunk által felépített, országosan és nemzetközileg ismert és elismert „AQUATICUM” márkanévvel fémjelezve kínáljuk partnereink felé. Úgy ítéljük meg, hogy a tudatos márkaépítés és az egységes arculat kialakításának következő mérföldköve a cégnév megváltoztatása.

Tekintettel arra, hogy Társaságunk további cégadataiban változás nem történik, hatályos szerződéseink módosítására nincs szükség, azokban vállalt kötelezettségeink változatlanul érvényben maradnak.

Felhívjuk azonban tisztelt figyelmét, hogy 2021. január 1. napjától kezdődően számlákat, számviteli bizonylatokat és hivatalos iratokat kizárólag új cégnevünkre kiállítva áll módunkban befogadni, illetve Társaságunk által az Önök részére kibocsátott számla kiegyenlítésekor legyenek tekintettel a cégnévváltozásra:

Cégnév:                                  Aquaticum Debrecen Kft.
Székhely:                                4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Adószám:                               11152266-2-09
Cégjegyzékszám:                    09-09-002758

Bank számla szám:                 OTP Bank Nyrt. 11738008-20243036-00000000

A fennakadásoktól mentes ügyvitel érdekében, továbbra is bízunk szíves együttműködésében!

Debrecen, 2020. december 16.


Nyílt ajánlattételi felhívás

Tárgy: Nyílt ajánlattételi felhívás – Aquaticum Debrecen weboldal fejlesztés (www.aquaticum.hu)

Beszerző: Aquaticum Debrecen Kft., 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

A teljesítés címe: Aquaticum Debrecen Kft., 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Elérhetőség: Kovács Dániel marketingigazgató, telefon: +36 52 514 111, email: kovacs.daniel@aquaticum.hu

Az ajánlattételi felhívás igényelhető 2022.06.17. 14 óráig a tárgy megjelölésével az online@aquaticum.hu email címen.

Ajánlattétel helye és időpontja: Aquaticum Debrecen Kft., 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1., 2022. június 28. 8.00 óráig.