Wellness Kezelések

KÉNYEZTETŐ MASSZÁZSOK ÉS KEZELÉSEK

 1. Salaktalanító cellulit testkezelés                                           

A kezelés során a test megszabadul salakanyagaitól, javítva a vérkeringést, a sejtek tápanyag- és oxigénellátását, aktiválva az immunrendszert. Regeneráló kúrák kiegészítéseként és cellulit esetén is ajánlott. A salaktalanító hatóanyagokat (pl. csalánt, mézet) tartalmazó teljes testpakolást követően masszírozást végzünk kizárólag növényi összetevőket tartalmazó olajjal, amelyet illateszenciával teszünk még teljesebbé.

 1. Natúr kókusz testkezelés                                                      

A kezelés testradírozással kezdődik, mely során a kókuszdarabos lótusz - frangipáni virágillatú  peelingezés simává varázsolja a bőrt. Ezt kókuszolajos testmasszázs követi.  A meleg olajjal végzett masszázs enyhíti a feszültséget, fokozza a bőr kondícióját, ezáltal selymessé, ragyogóvá válik. A hatóanyagoknak köszönhetően egyszerre érjük el a bőr felfrissülését és a védő lipidréteg optimálisabbá tételét.

 1. Shiatsu masszázs  

A shiatsu kezelés az életerő harmonizálását segíti. A masszázs során hüvelykujjnyomást alkalmazunk, ezzel érintve a testet. A kezelés hatására általános jobb közérzet, lelki nyugalom érhető el.

 1. Kisgyermek masszázs

A masszázs hatására mind szellemileg, mind fizikailag kiegyensúlyozottabbá válnak a gyerekek. A kezelés célja a gyerekek vér és nyirok keringésének serkentése, a rossz tartás elkerülése vagy javítása, az idegrendszer stimulálása, az emésztés elősegítése, a szervezet védekező erejének fokozása.

 1. Kismama masszázs

A kismama masszázst a 12. héttől kezdődően az áldott állapot különböző szakaszaihoz igazítva végezzük, olyan különleges oldalt fekvő pozícióban, mely teljes ellazulást és relaxálást biztosít a kismamának.

 

 

 1. Natúr narancs és csokoládé arc- és testmasszázs

Első lépésként narancs illatú langyos olajjal testmasszázst végzünk, mellyel a testben felgyűlt feszültséget oldjuk, a stresszes állapotokat enyhítjük.  Ezt egy kivételesen magas kakaótartalmú csokoládé maszk követi, mely vitalizáló gyömbért, ginsenget is tartalmaz. A kezelést a csokoládé maszk hatóideje alatt narancsolajos arcmasszázs koronázza. A kezelés azon túl, hogy ellazítja és nyugtatja a testet, értékes hatóanyagokkal is feltölti a bőrt.

 1. Lávaköves masszázs    

A kezelés során felmelegített, vulkáni eredetű bazaltköveket használunk, melyeknek magas a hőtároló képessége. A fogások ötvözik a nyugati kultúrában kialakult svédmasszázs fogásokat, a keleti filozófiából átvett energiaközpontúsággal. Ezért a kezelés hatásmechanizmusa egyszerre hat az izmokra és az idegrendszerre. Nyugtató, relaxáló típusú kezelés, mely kiegészül az izmokra gyakorolt jótékony hatással. 

 1. Indiai fejmasszázs

Tradicionális indiai olajjal végzett kezelés, amely során a hajas fejbőrt masszírozzuk át alaposan. Kellemes, kényeztető jellegű kezelés.

 1. Indiai olajos testmasszázs  

Az egész testes masszírozás során meleg, gyógynövényes olajat használunk. A gyorsabb tempójú kezelés alatt a test kellemesen átmelegszik.

 1. Szinkronmasszázs

A szinkron, vagyis négykezes masszázs során a két masszőr mozdulatai szinkronban vannak egymással. Egyszerre masszíroznak ketten egy Vendéget, összehangolt mozdulatokkal. A masszírozott személy tökéletes ellazulásban, pihenésben részesül. Tipikusan olajos masszázsnál szokták alkalmazni, ahol hosszú, mélyreható masszázstechnikákra van szükség.

 1. Virágos rét arc- és testkezelés

Kerüljön harmóniába a természettel! Ez a különleges kezelés mindent magába foglal, testradírt, testpakolást, arc és testmasszázst.

 

 

HAGYOMÁNYOS MASSZÁZSOK

 1. Frissítő masszázs

Hagyományos svédmasszázs fogásokkal végzett, frissítő, kondicionáló masszázs. Javítja a vérkeringést, valamint fokozza az izomzat teljesítőképességét. Kiválóan lazít és nyugtat.

 1. Frissítő talpmasszázs

A talp masszázs ellazít, energetizál és megnyugtat. Erősíti az immunrendszered és csökkenti a stresszt, frissítő hatású.

 1. Reflexológiai talpmasszázs

A reflexológia az alternatív gyógymódok egyike. A test meghatározott részein mikroterületek lelhetőek fel, amelyekben az egész test kicsinyített mása megtalálható. Ilyen terület a talp is. A mikroterületen lévő reflexzónák ingerlésével, masszírozásával kapcsolat létesíthető az adott zóna, és a hozzátartozó szerv között. Így ingerhatást lehet kiváltani.

 1. Részmasszázs kinesio tape szalaggal

A kombinált kezelés célja, hogy a munka során túlterhelt izmokat, szabadidős tevékenység, vagy sport során szerzett kisebb mozgásszervi problémákat, izomfájdalmakat, húzódásokat, adott részterületen kezelje. A kezelés előtt konzultáció szükséges. A terápia állapotfelmérésből, részmasszázsból és kinesio tape ragasztásból áll.

 1. Aromaolajos masszázs

Hagyományos svédmasszázs fogásokkal végzett, frissítő, kondicionáló masszázs. Javítja a vérkeringést, valamint fokozza az izomzat teljesítőképességét. Kiválóan lazít és nyugtat. Választható aromákkal.

 

 

KÉNYEZTETŐ WELLNESSFÜRDŐK

 1. Aromaolajos fürdő 

Kényeztető mézes fürdő választható aromákkal, gyertyafény mellett.

ARCKEZELÉSEK

 1. Natúr yucca hidratáló arcmasszázs

Kevésbé alkalmazott hatóanyagok kerültek ebbe a kezelősorba: a narancs hajtáscsúcs, mely a feszes bőr kialakulását segíti; a yucca kivonat, mely a bőr tisztulási folyamatairól gondoskodik; s olyan egzotikus növények, mint a baobab, a mangó- és a tucuma vaj, amelyek a fiatalos bőrkép kialakulását szolgálják. A masszázs hatására a bőr fiatalosabbá, hidratáltabbá válik.

 1. Natúr rózsa hidratáló arcmasszázs

Hatékony hidratáló, bőrtápláló, bőrpuhító masszázs. Az alkalmazott termékek mindegyike tartalmaz „rózsát”: kövirózsát, pálmarózsát, damaszkuszi rózsát. A masszázst egy különleges, fanyarabb illatú rózsaolajjal végezzük. A kezelés hatására a bőr felfrissül, üdévé válik.

 1. Anti-aging arany arckezelés (arc, dekoltázs, karok)                

A vízhiányos és érett bőrtípusok ápolására ajánlott rejuvenáló kezelés, mely a 23-karátos arany, a kaviár kivonat, a hyaluronsav és számos vitamin erejéből épül fel, amelyben nagy hangsúlyt kap a relaxáció.