Pillanatképek az Aquaticum Retro Szaunamaratonról

Pillanatképek az Aquaticum Retro Szaunamaratonról

Magyaros hangulatban telt a hosszú hétvége a Szaunavilágban

Retro Szaunamaraton péntektől vasárnapig

2019. március 15-17. között, a tavasz első hosszú hétvégéjén, 8 szaunamester közreműködésével, 21 szaunaprogramot tartottunk az Aquaticum Szaunavilágban.
A szaunában közvetve "fellépett Kovács Kati és Koós János", felcsendült a legendás sláger, a "Homokóra" valamint Zorán dalaira is izzadhattak a vendégek.  A szaunafanatikusok emellett lakodalmas dalokra, a balladisztikus "Honfoglalás" opuszra és "Mókus örs" kiképzéséhez nélkülözhetetlen zeneművekre frissülhettek fel.
De nemcsak a szaunában, a szaunán kívül is megleptük a vendégekeinket, egyaránt nagy sikere volt a retro édességeknek és a szörpöknek is.

Kiemelten nagy a "visszhangja" a Bana Imre szaunamester által megálmodott „fordított”nap felöntéseknek, ahol a bátor törzsvendégek próbálhatták ki magukat szaunamesterként, izzasztó munkájukért cserébe pedig nem csak vastapsot, de egy-egy tábla csokoládét is bezsebelhettek.
A három nap alatt mintegy 660 vendég látogatta meg a Szaunavilágot! Végül egy újabb jó hír: a nagy sikerre való tekintettel, a "Szaunamaraton" folytatását tervezzük. :-)

Aquaticum SPA - Végh Tímea szaunamester