Fantasztikus magyar siker a női, nemzetközi Freestyle Masters versenyen!

Fantasztikus magyar siker a női, nemzetközi Freestyle Masters versenyen!

Fantasztikus magyar siker a női, nemzetközi Freestyle Masters versenyen!

Óriási magyar siker és hatalmas debreceni büszkeség: Szép Boglárka, az Aquaticum SPA szaunamestere megnyerte Magyarország számára a női nemzetközi Freestyle Masters versenyt!

Az év első nagy nemzetközi versenyében Szép Boglárka óriási csatában nyerte meg az első helyet a címvédő lengyel Kasia Klajn előtt. Mindkét lány veretlenül, elsőként jutott a döntőbe, majd jött a gigászok csatája. Háromszáz ember vastapsa mellett a lányok óriási lendülettel vették a döntőt, amelyet végül Boglárka nyert, így végig veretlenként nyerte meg Magyarországnak a 2019-es Freestyle Masters-t. Második a lengyel Kasia Klajn, harmadik az idei páros világbajnok, a lengyel Karolina Jarząbek lett.

A verseny négy napja óriási izgalomban telt a Kristall Therme 300 fős nagy szaunájában, a népes magyar szurkolótábor, köztük 23 hazai szaunamester leírhatatlan hangulatot teremtett a programokon, zúgott a "Ria-Ria-Hungária".

A Freestyle Masters egy rangos improvizációs verseny, melyet a háromszoros szaunamester világbajnok Rob Keijzer fejlesztett ki. A szaunamesterek különleges versenyében minden program három körös, ahol az első kettőben a zenével való harmónia, a hatékonyság és a változatosság számít. A harmadik kör a Freestyle kör, melyben a mesterek részben egymással együttműködve óriási szauna showt mutatnak be.

Szép Boglárka kéthetente, szerda délutánonként tart programokat az Aquaticum Spa szaunavilágában.  

A heti szaunaprogramokat itt érhetik el.

A Freestyle Masters 2019 dobogósai:

Nők:

  1. 1. Szép Boglárka (Magyarország)
  2. 2. Kasia Klajn (Lengyelország)
  3. 3. Sarah Niederkofler (Olaszország)

Férfiak:

  1. 1. Gianluca Bellantoni (Németország)
  2. 2. Jareth Geluk (Hollandia)
  3. 3. Łukasz Dłużniewski (Lengyelország)

Büszkék vagyunk és gratulálunk kollégánknak a kiváló teljesítményhez! - Aquaticum SPA