Debreceni sikerek és elismerés a IV. Magyar Szauna Klasszik Szaunamester versenyen

Debreceni sikerek és elismerés a IV. Magyar Szauna Klasszik Szaunamester versenyen

Sikerek a IV. Magyar Szauna Klasszik Szaunamester versenyen

Az elmúlt hétvégén Magyarhertelenden rendezték meg a IV. Magyar Szauna Klasszik Szaunamester versenyt. 

A rendezvény célja, hogy a magyar szaunafelöntések minősége és stílusa egyre inkább visszatérjen az alapokhoz. A show felöntések hangos és mozgalmas világa az elmúlt pár évben meghódította Európát, mégis nagyon fontos, hogy a szaunamester tudása erős alapokon álljon, és arra épüljön tovább. 

Ez a verseny abban is különbözik az összes többitől, hogy nincs rangsor és győztes, a szaunamestereknek egyforma körülmények közt, ugyanazokat az eszközöket biztosítva kell a programjukat prezentálni, melyet a zsűri értékel, és a felöntést követően egy minősítést ad a mesterek munkájára (Megfelelt, Jó, Nagyon jó, Kiváló).

Az Aquaticum Spa Szaunavilágát  csaknem a teljes szaunamester csapat (10 fő) képviselte a rendezvényen, versenyprogrammal 3 mesterünk készült. 

Szathmári Kata “Nagyon jó “, Pongrácz Tímea és Boldog Éva “Kiváló” minősítéssel zárta a „Klasszikot,” ezzel is megerősítve azt, hogy az Aquaticumban dolgozó szaunamesterek tudása, szakértelme nem csak megfelelő, de nagyon magabiztos, kiváló alapokon nyugszik. 

A rendezvényen díjat vehetett át Végh Tímea is a magyar szaunakultúráért tett kiemelkedő munkájáért."

 

Mindenkinek szeretettel gratulál az Aquaticum SPA csapata!

Az Aquaticum SPA Szaunavilág aktuális szaunaprogramjai >>