Strandmaratonnal várta a látogatókat az új Aquaticum Debrecen Strand

Strandmaratonnal várta a látogatókat az új Aquaticum Debrecen Strand

Az új Aquaticum Debrecen Strand hosszított nyitva tartással, strandmaratonnal nyitott a hétvégén, melyen kiemelt figyelmet fordítottak a családosokra, hiszen több gyermekprogrammal is készültek az első hétvégére.

Strandmaratonnal várta a látogatókat az új Aquaticum Debrecen Strand – fotókkal

Fotók: Kandert Szabolcs

Az 5700 négyzetméteres vízfelülettel rendelkező, 15 medencés strand hivatalos megnyitóját péntek délután tartották a Nagyerdőn. Papp László polgármester a megnyitón azt mondta, a Nagyerdőre nagy strand dukál, jó magas, tetején medencékkel, és bízik abban, hogy életre szóló élmények forrása lesz ez az új vízi világ is.

A Magyarországon egyedülálló komplexum szombaton kora reggeltől vasárnap estig maratoni nyitvatartás mellett várta a debrecenieket és az ide utazókat.

Lángos, sör, vízesés, csúszdák és az évtized első és egyben legnagyobb nyári programja várta az érdeklődőket a szervezők szerint.

A rossz idő ellenére sokan látogattak el a nyitónapon az új strandra. Néhány programot ugyan lemondtak, az élmény azonban így is garantált volt azok számára, akik elsőként próbálták ki a különféle elemeket.

(...)

Továbbiak >>