Újdonságok az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

Újdonságok az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

Megújult az élményfürdő hullámmedencéjében található közkedvelt élményelemünk, a mászófal: a korábbi fogásokat kicseréltük, darabszámukat megdupláztuk. Immár színes és ergonomikusabb fogások segítik vállalkozó kedvű vendégeinket, akik tesztelni szeretnék ügyességüket. 

Azon Fürdővendégeinket is szeretnénk meglepni néhány aprósággal, akik az aktív szórakozást követően egy kis pihenésre vágynak az élményfürdő napozóteraszán. Nyáron egyre jobban kell ügyelnünk bőrünk védelmére, az erős napsugárzás káros hatásai miatt, különös tekintettel gyermekeink érzékeny bőrére. Ezért is, továbbá vendégeink komfortérzetének növelése érdekében, napozóteraszunkon napvitorlákat feszítettünk ki. Egyet a gyerekek által közkedvelt homokozó felé, egyet pedig a pihenni vágyó vendégeink részére a terasz füves területén. A 2 db, 5x5 m-es felületű napvitorla nagy szövési sűrűségű és szélátengedő anyagból készült, amely 90-92 %-ban megszűri a káros UV sugarakat. A szélsőségesebb időjárási viszonyoknak is ellenálló vitorlák magassága könnyen és gyorsan szabályozható, illetve az évszaknak és a napsütésnek megfelelően állítható. Emellett több tucat kék napozóágy és sárga napozószék teszi még színesebbé az élményfürdő napozóteraszát.

Az újdonságok mellett idén is egész nyáron át tartó rendezvénysorozattal készülünk a szünidőre: nemcsak az élményfürdő kupolája alatt, hanem napozóteraszán is, ahol képzett animátorok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások és sok-sok további meglepetés várja a hozzánk érkező kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Szerezzen valódi nyári kalandokat az Aquaticumban!