Gyerekparadicsom a debreceni strandon

<img src=”strandfurdo” alt=”Aquaticum a családbarát strand”>

Az idei strandszezonban már egyáltalán nem kihívás, ha a gyerekekkel szeretnénk biztonságosan kikapcsolódni

A  21. századi innovatív strandfürdő teljes értékű pihenést és szórakozást nyújt a család minden tagja számára. A 16 különböző funkciójú medencét mindenki igényének megfelelően alakították ki, az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségtől, a rekreációs funkciókon, modern impulzusokon át a nyugodt pihenésig, relaxációig. Az aktív gyermekvilág, a modern elemekkel tarkított élményfürdő, és a nyugodt gyógyfürdőzés elemei között ügyesen lavíroztak a tervezők, így az egyedülálló szolgáltatásokkal megnyitott vizes élményparkban a kicsik, a nagyobbak, a szülők, de még a nagyszülők is felhőtlenül érezhetik magukat.

A strand központi épülete számos funkciót foglal keretbe. Az egyes élményszintek között 12m magas vízzel és zöld növényekkel befuttatott falak kanyarognak.

jegyvásárlás >>

 

 

Baba-mama barát vízi park

A tervezők jól tudták, hogy a szülőkhöz a gyerek szívén át vezet az út. Ha a gyerek jól érzi magát, akkor a szülő is boldog. Ezért álmodtak meg a lurkóknak egy olyan „gyermekvilágot”, ahol nem fukarkodtak az olyan egyedi attrakciókkal és izgalmas élményelemekkel, amelyek kiemelik a nagyerdeit a többi fürdő közül. A gyerekeket rengeteg inger éri majd, közel 2 ezer négyzetméteren. Az egészen kicsiknek (0-4 éves kor között) egy 0-40 cm fokozatosan mélyülő gyerekpancsoló épült, fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal, így a legkisebbek is biztonságosan fürödhetnek benne. A gyerekek érzékeny bőrét modern árnyékolástechnika védi. A spray park mellett lévő Robinson fára a 4-8 éves gyerekek akár fel is mászhatnak, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló is várja vízi ágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel, kötélmászókával.

Különleges szórakozást ígér a spray park, és a családi csúszdákon közösen lehet a vízbe csobbanni. Az ügyesebbeknek a hullámmedence is izgalmas perceket nyújthat, a másik végénél kialakított szabadtéri színpadon pedig szórakoztató programokkal, színházi előadásokkal, koncertekkel színesítik a lurkók fürdőzését. A lassú folyóban, azaz az 1,2 méter mély sodrómedencében fürdőzők pedig úgy érezhetik magukat, mintha valóban folyóvízben úsznának. Ha a gyerek és a felnőttek is már teljesen kiáztak, akkor a terület északi részén kialakítandó játszótér, kültéri kondipark és a labdajátékok szerelmeseinek építendő strandfoci, kézilabda, teqball, streetball és lábtengó pályák állnak a szárazabb szórakozásra vágyók rendelkezésére.

A “Kincses bolygó” c. rajzfilm csillagok közt repülő kalózhajója inspirálta az izgalmas kalóztanyát, léghajóval, ágyúkkal és csúszdákkal.

Nem mindennapi élmények

Az új strandfürdő jelképe, a 12 méter magas, háromszintes, minden irányból könnyen megközelíthető és átjárható központi épület alatt alakították ki a családbarát öltözőket és szociális helyiségeket, amelyeket kényelmesen használhatnak kicsik és nagyok. A modern központi épület medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág (50 és 33 1/3 méter hosszú úszósávokkal), kalandmedence, négyféle óriáscsúszda: Feketelyuk csúszda, Gömbcsúszda, UFO csúszda, és egy Aquatube csúszda, mászófal, 4 méter mély ugrómedence „Tarzanfával” is helyet kapott, háromféle 1- 4,7 méteres ugrómagassággal. Az ugróplatform fölött kialakított áttetsző aljú medencébe alulról is be lehet látni.

A felső szinten a napozó teraszok és vízi bár mellett egy nagyon izgalmas, üvegaljú medencét alakítanak ki. Erről a szintről indulnak a csúszdák is, amelyek a tartószerkezetbe lettek „elrejtve”, így kívülről nem látszanak, ellenben belülről igazi élményt nyújtanak. Mindezek mellett varázssétány, zöld növényfalak, halkan csordogáló vízesés, vízfátyol teszi izgalmas élményközponttá, és emeli európai színvonalúra az új Aquaticum Strandot Debrecenben. Ha az izgalmas strandolásban megéhezik a család, akkor a Pallagi út felőli sétányon kialakított üzletsoron igazi gyerekbarát fogásokat is találhatnak az éttermek, cukrászdák, fagyizók, lángososok, kisebb boltok kínálatában. Az üzleteken kívül Food-truck sétányon is feltöltekezhet a család a következő csúszásig. Kialakításra került egy zárt gyerekjátszó és egy bébi pelenkázó is.

Próbálják ki Önök is az ország egyedi, hipermodern, élménydús strandját a családdal! 

Hűvösebb napok esetén érdemes a szintén baba-mama barát Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe eltölteni egy tartalmas napot a gyerekekkel, ráadásul minél több gyerek érkezik, annál több kedvezményt biztosítunk a vendégeknek. A trópusi kalandok vízi birodalma 0-3 éves korig ingyenes belépőt, klórmentes bébimedencét, baba-mama pihenőket biztosít a legkisebbeknek, a kicsit nagyobbak 12 éves korig pedig kétemeletes játszóteret vehetnek birtokba. Már 5 éves kortól kipróbálható a vízen járás, a hullámmedencében mászófalon lehet ügyeskedni, ezen kívül tizenkétféle csúszdán lehet lecsúszni, így mindenki megtalálja a kedvére valót itt is.