Aquatropikus élmények

Szeretnél ebben hidegben is trópusi környezetben pihenni és az izgalmas csúszdás kalandok után egy igazi Hawaii virágfüzérrel a nyakadban hazatérni? Ha igen, akkor itt a helyed! Szólj anyának, apának, tesónak és a barátoknak - irány a Mediterrán Élményfürdő!

 

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő idén ősszel Hawaii köntösbe bújt, lépten nyomon virágfüzérek hozzák el számodra az "aloha" életérzést. Sőt, a Mediterrán étteremben most minden koktél fogyasztásod mellé ajándék virágfüzér is jár!

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő örök nyári klímával, izgalmas csúszdákkal és játékokkal, fantasztikus medencékkel minden korosztály számára egész napos kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Találkozz nálunk a nyárral Te is, az év bármelyik napján!

jegyvásárlás

 

Itt garantáltan eső-, és ködmentes, szél csendes az idő, a várható hőmérséklet pedig stabilan 30°C feletti. :) 

 

 

Tudtad, hogy az élményfürdő dús, trópusi növényzettel benőtt csúszdái Debrecenben a legnagyobbak és legizgalmasabbak?

Az ikonikus kupola legmagasabb pontjából induló óriáscsúszdák mellett a legmerészebbek a gyors Kamikáze csúszdán élvezhetik a sebességet.

Családi csúszdánkon a kezdő csúszdázók és a közös csobbanások szerelmesei állhatnak sorba. A Hydro csúszda kanyargó zöld és kék színű zárt csúszdáin szédítő élményeket tartogató kalandokban lehet részünk.

A kisgyermekek és az egészen picik is biztonságosan csúszhatnak az életkoruknak és bátorságuknak megfelelő csúszdákon.

 

jegyvásárlás