Aquaticum Family Strand

A gyerekeket különleges szolgáltatások várják, az igazi élmények megszerzése a Strandon is garantált!

 

Gyerekek vizi paradicsoma 1900 m2-en 

Az Aquaticum Strandon az egészen kicsiket (0-4 éves kor között) egy 0-40 cm fokozatosan mélyülő gyerekpancsoló várja , fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal, így a legkisebbek is biztonságosan fürödhetnek benne. A gyerekek érzékeny bőrét modern árnyékolástechnika védi. A spray park mellett lévő Robinson fára a 4-8 éves gyerekek akár fel is mászhatnak, a 8-12 éves kis kalózokat pedig léghajódokkoló is várja vízi ágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel, kötélmászókával. A kalandmedence 4 csúszdával várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: feketelyuk csúszda, gömbcsúszda, UFO csúszda, aquatube csúszda.

 

 
Jegyvásárlás

 

Különleges szórakozást ígér a spray park, és a családi csúszdákon közösen lehet a vízbe csobbanni. Az ügyesebbeknek a hullámmedence is izgalmas perceket nyújthat.  A lassú folyóban, azaz az 1,2 méter mély sodrómedencében fürdőzők pedig úgy érezhetik magukat, mintha valóban folyóvízben úsznának. Az egyik különleges helyszíne a Strandnak a négyméteres „ugrómedence”1 m, 3 m és 4,7 m ugrómagasságokkal. A maximális kényelmet bébi pelenkázó valamint családbarát öltözők biztosítják.

Ezen a Strandon a játék nem ér véget a vízben! Építőjátékok, színezési lehetőségek, két szintes gyerekjátszó és még sok más érdekesség is megtalálható a StrandKaland játszóházban!

Trambulin

Bár a Strand területén rengeteg attrakció és adrenalinszintet jelentősen megnövelni hajlamos csúszda található, legújabb trambulinunkkal tovább színesítjük a szórakozási lehetőségek palettáját! Trambulinunk kisebbek és nagyobbak számára is egyaránt remek kikapcsolódási lehetőséget nyújthat.

Fociketrec

Mindenkiben ott lapul a versenyszellem! Ebben a szuper fociketrecben 1-1 vagy akár 2-2 fős csapatban is megmérettethetik magukat Vendégeink. Játékra fel!

 

 

Látogassanak el hozzánk, hogy a családi kikapcsolódás mindenkinek felhőtlen élménnyé válhasson!