Termálfürdő

Irány a termálfürdő!

 

Az Aquaticum Termálfürdő a hét valamennyi napján a kényeztető pihenés lehetőségének tárházát kínálja minden hozzánk látogató számára. A termálvíz símogató gyógyító ereje, a testet lelket melengető szauna, valamint az ellazító masszázs vonzereje teszi a Nálunk töltött időt felejthetetlenné.

A medencéinkből kitekintve a Nagyerdő nyugalma és természet ellenálhatatlan szépsége öleli körbe minden vendégünket.

jegyvásárlás

 

Medencék

A „lélek kútjának elnevezett váltófürdő és a négy őselemre utaló medencetér (tűz, víz, föld, levegő) kiválóan biztosítják a felfrissülést, a pszichés állapot javulását. A "termálszentélyben" különböző hőfokú gyógyvizes medencék, gombazuhanyok, dögönyözők, pezsgőfürdők, élményzuhanyok, valamint kényelmes pihenőhelyiségek fűtött ülőpadok és pihenőágyak teszik kellemesebbé a fürdőzők pihenését.

 

Gyógyvíz

A termálfürdő a 65 ˚C-os tiszta gyógyvizet közvetlenül a saját kútjából táplálja a medencékbe. A visszahűtött, fürdőzésre alkalmas hőmérsékletű (33-38 °C) gyógyvízben huzamosan 20-30 perces tartózkodás javasolt, ami éppen elég inspiráció a fáradt test és a szellem felfrissüléséhez. Az egyik legkedveltebb medence a kültéri lóhere alakú medence, amelyben a dögönyözők, nyakzuhanyok és a víz alatti masszázssugár segíti az ellazulást, átmasszírozva hátat, vállat, derekat. A gyógyulást segítő sókabinban is élvezhetjük a semmittevés páratlan örömét. 

 

Mindent az egészségért

Termálfürdőnk egészségtámogató szolgáltatásaiba beletartozik a többszász négyzetméteren elterülő szaunavilág, ahol finnszauna, infraszauna, gőzkabin különböző pihenők és kneipp medence is található. Wellness szigetünkön a szakértő masszőreink állnak rendelkezésükre, ahol a kényeztetés fogalma új szintre kerül. Gyógyászati részlegünkön pedig közel 40-féle gyógyvízre alapozott kezeléssel, szakorvosok közreműködésével segítjük elő a betegek és gyógyvendégek gyógyulását.