Le a cipővel!

Le a cipővel!

Gyakran érzi fáradtnak magát? A stressz, túlhajszoltság szinte mindennapos velejárója az életének? Eláruljuk, miként törekedjen ezentúl a harmonikusabb életvitelre, amelyben a kiegyensúlyozottság és a pozitív közérzet áll a középpontban. 

Termálfürdő árak

Szabaduljon meg a mindennapos feszültségtől! 

Talán sokak által kevésbé ismeretes azt a tény, hogy a gyógyvizes fürdőkúra a közérzet javítására is kifejezetten ajánlott. Különösen érintettek lehetnek azok, akik állandó kimerültségben vagy stressz-közeli állapotban élik mindennapjaikat. A felgyorsul világban valójában mindannyiunknak szüksége van meditációra, relaxációra, egy kis lazításra.

 

Hogyan is kapcsolódjunk ki, ha már úgy érezzük, teljesen a munka rabjává váltunk?

A megoldás: a debreceni "termálszentély"

Nos, az Aquaticum Termálfürdő a hét valamennyi napján a kényeztető pihenés lehetőségét kínálja  számunkra. A „lélek kútjának elnevezett váltófürdő és a négy őselemre utaló medencetér (tűz, víz, föld, levegő) kiválóan biztosítják a felfrissülést, a pszichés állapot javulását. A "termálszentélyben" különböző hőfokú gyógyvizes medencék, gombazuhanyok, dögönyözők, pezsgőfürdők, valamint szauna- és gőzkabinok, kényelmes pihenőhelyiségek várnak bennünket, emellett a Wellness-sziget számos speciális „menedzserbetegség” enyhítésére alkalmazható masszázsa közül is válogathatunk.

Jó tudni!

A termálfürdő a 65 ˚C-os tiszta gyógyvizet közvetlenül a saját kútjából táplálja a medencékbe. A visszahűtött, fürdőzésre alkalmas hőmérsékletű (33-38 °C) gyógyvízben huzamosan 20-30 perces tartózkodás javasolt, ami éppen elég inspiráció a fáradt test és a szellem felfrissüléséhez.

A gyógyvízben található ásványi anyagok a bőrön át felszívódva kiválóan méregtelenítenek. A nyirokrendszerbe bekerülve közvetlenül hatnak az immunrendszerre és az idegrendszerre. Ahogy a test egy kissé elernyed, megnyugszik a meleg víz hatására, úgy a lelkünk, a pszichénk is képes lesz egyre jobban lecsendesedni. A gyógyfürdőzés tehát kétségtelenül a békés, nyugodt, regeneráló, pihentető feltöltődésről szól.

Irány az Aquaticum Termálfürdő!

Érdemes tehát felkeresni debreceni Nagyerdőben hazánk egyik leghatékonyabb "lelki állapotjavító" gyógyvizes fürdőjét! Tegyen Ön is egy lépést egy jobb életvitel és az egészségmegőrzés érdekében! Ne feledje, a termálfürdőben értékesen eltöltött szabadidő pénzben nem mérhető! 

További információ:

AQUATICUM SPA

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu