Gyermekhalmozó akció

Gyermekhalmozó akció

Nálunk egész évben "tombol a nyár": itt az ideje a közös családi élményeknek! Irány a debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, ahol folytatjuk nagysikerű akciónkat, azaz minél több gyerekkel jön a trópusi kalandok vízi birodalmába, annál nagyobb kedvezményt biztosítunk Önök számára!  Kalandra fel!  

Gyermekhalmozó családi belépő
2 felnőtt és 1 gyermek belépése esetén 3-14 éves korú gyermek(ek) belépése esetén. 8 800 Ft
2 felnőtt és 2 gyermek belépése esetén 10 250 Ft
2 felnőtt és 3 gyermek belépése esetén 11 100 Ft
 
Minden további gyermek belépése esetén 2 450 Ft

 

Vásároljon egész napos gyermek belépőjegyeket (korlátlan Élményfürdő használattal 3 és 14 éves kor között)!*

2 db egész napos felnőtt belépő és 1 db egész napos gyermekbelépő egyidejű vásárlása esetén a gyermekbelépőből 30%-os kedvezményt biztosítunk!

9 650 Ft helyett 8 800 Ft-ba kerül a családi belépő

 

2 db egész napos felnőtt belépő és 2 db egész napos gyermekbelépő egyidejű vásárlása esetén a gyermekbelépőkből összesen 40%-os kedvezményt biztosítunk!

12 500 Ft helyett 10 250 Ft-ba kerül a családi belépő

 

2 db egész napos felnőtt belépő és 3 db egész napos gyermekbelépő egyidejű vásárlása esetén a gyermekbelépőkből összesen 50%-os kedvezményt biztosítunk!

15 350 Ft helyett 11 100 Ft-ba kerül a családi belépő

 
 
*A belépők a megadott dátumtól visszavonásig érvényesek a hét minden napján, iskolai szünetben, ünnepnapokon és hétvégén is. A kedvezmény a 3 és 14 éves kor közötti gyermekekre érvényes. 14 éves kor fölött a kedvezmény nem vehető igénybe!

 

  Érik a banán az Aquaticumban!

Az élményfürdőben dús trópusi növényzet, örök nyár fogadja a Vendégeket. Az aktív pihenés kedvelői kipróbálhatják a különböző hosszúságú és kialakítású csúszdákat vagy akár a waterball játékot. A gyerekek két pancsolás között az óriás gyermekjátszóban kereshetnek újabb kalandokat, a legbátrabb vállalkozók pedig a mászófalon tesztelhetik rátermettségüket. Aki mindeközben megéhezett, az a Mediterrán étteremben csillapíthatja szomjúságát és éhségét. Szombatonként a vízi aerobik program ad igazán nyári hangulatot a banánfák és a bambuszok között. Ha felejthetetlen fürdőélményekre vagy szimplán kikapcsolódásra vágyna családjával, látogasson el az Aquaticumba!

 

 

AQUATICUM SPA - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Tel.: +36 52 514 174
E-mail: spa@aquaticum.hu

 

Jegyvásárlás