Mediterrán Élményfürdő

Mediterrán kalandok karnyújtásnyira!

 

Ne aggódj amiatt, ha az időjárás naponta más-más arcát mutatja! Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben az év minden napján trópusi tengerparton érezheted magad! Örök nyári klímával, remek csúszdákkal minden korosztály számára egész napos kikapcsolódási lehetőséggel várunk.

Gyere és próbáld ki, Debrecen ikonikus kupola épületében, az igazi mediterrán életérzést!

 

 

jegyvásárlás

 

Medencék és élményelemek

 

Úszó és hullám medencék fokozatosan mélyül, ahol az izgalmas hullámzást kicsik és nagyok is egyaránt élvezhetik és két hullámzás között kipróbálhatják a mászófalat és a vízen járást, az óriási waterballjaink belsejében.

A kikapcsolódásra vágyók rendelkezésére áll két 33-36 ˚C-os fokos csoportos jacuzzi és négy 4-6 fős családi jacuzzi, így amíg a gyerekek a csúszdán, vagy a gyermekmedencében szórakoznak a mama és a papa a jacuzzikban lazíthatnak.

Családi medencékben ringatózhatunk a sodrófolyosók hullámain, a trópusi növényzettel körbevett barlangokban egyedi élményekben lehet részünk, amit kiegészítenek a gomba és nyakzuhanyok, dögönyözők, valamint az időközönként feltörő gejzír különleges látványában egyszerre fürdőzhetünk.

 

Csúszdák

Minden korosztályhoz és merészségi szinthez találunk megfelelő csúszdát. Az ikonikus kupola legmagasabb pontjából induló óriáscsúszdák mellett a legmerészebbek a gyors Kamikáze csúszdán élvezhetik a sebességet.

Családi csúszdánkon a kezdő csúszdázók és a közös csobbanások szerelmesei állhatnak sorba. A Hydro csúszda kanyargó zöld és kék színű zárt csúszdáin szédítő élményeket tartogató kalandokban lehet részünk.

A kisgyermekek és az egészen picik is biztonságosan csúszhatnak az életkoruknak és bátorságuknak megfelelő csúszdákon.

 

jegyvásárlás

Gyermekek oázisa

Szinte minden szolgáltatásunk a gyermekek szórakozását és a legkisebbek kényelmét szolgálják. A gyermek medencében kellemes vízben pancsolhatnak, ahol vízimászókán, sárkány és elefánt csúszdán érezhetik a felhőtlen kikapcsolódás élményét. Bébi medencékben nem kell félni a kipirosodott szemektől, mivel baba barát fertőtlenítő szerrel vigyázz a babák bőrére.

A vízi kalandok közepedte is élvezhetik a gyermekek a játszóházak által nyújtott élményeket a kétszintes óriás játszóházunkban.

Fürdőnk bababarát, 0-3 éves korig ingyenesen igénybe vehető, szoptatásbarát és elkülönített csendes részen Baba-Mama pihenővel rendelkezik, ahol kényelmes karosszékek, babzsákok, matracok hozzá el az otthon nyugalmát altatáshoz, pihenéshez.