Kisorsoltuk jubileumi évünk nyereményjátékának nyertes szelvényét!

Sorsoltunk!

2018. december 6-ával lezárult nyereményjátékunk, a sorsolás közjegyző jelenlétében történt meg. 

A játék fődíját, a Nissan Qashqai városi szabadidő-autót a következő sorszámú szelvény szerencsés tulajdonosa nyerte meg: 10359 

A nyertes a birtokában lévő MR 0068638 azonosítószámú blokk/számla felmutatásával tudja igazolni jogosultságát.  2018. december 6-ától 90 napja van, hogy jelentkezzen a nyereményéért.

Szívből gratulálunk a nyertesnek!

FIGYELEM! A vásárlást igazoló blokkot érdemes mindenkinek 90 napig megőrizni, mivel pótnyertesként még lehet esélye a nyereményre. (Amennyiben a kihúzott nyertes szelvény tulajdonosa az igazoló blokkot nem tudja hitelt érdemlően felmutatni vagy a megadott határidőn belül nem jelentkezik a nyereményért.)

 

IDÉN 20 ÉVES AZ AQUATICUM HOTEL ÉS 15 ÉVES AZ AQUATICUM MEDITERRÁN ÉLMÉNYFÜRDŐ!

Ebből az apropóból indítottuk el jubileumi évünk nyereményjátékát. A december 5-ig zajló nyereményjátékunk keretében - az I., II., és III. naptári negyedévet követő - negyedévi sorsolásokon egy darab 2 fős 2 éjszakás Aquaticum szállásutalványt, továbbá egy darab 25.000 Ft értékű Aquaticum SPA ajándékutalványt vittek el a boldog nyertesek, míg játékunk fődíja, a Nissan Qashqai, a december 6-ai fődíj sorsoláson talált gazdára.

Az Aquaticum széles szolgáltatási palettája, a rengeteg család-, és bababarát élmény azokat is elvarázsolja, akiknek az élmények mellett fontos a kikapcsolódás minősége is.

Együttműködő partnerünk, a Nissan Hovány

A Nissan Qashqai egy modern, minden családi igényt kielégítő városi terepjáró. Amennyiben szeretné az autó jellemzőit  jobban megismerni, együttműködő partnerünk, a Nissan Hovány weboldalán részletes információkat talál. 

A játékkal kapcsolatos minden egyéb részletet  >> letölthető nyereményjáték szabályzatunkban << talál!