Kajla kedvezmény az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben!

2019.07.01-08.31.

Fürdőzz nyáron és váltsd be a "Kajla kedvezményedet" szeptemberben!

 

Gyere Kajla útlevéllel az Aquaticumba!


Őrizd meg a nyári belépéseknél kapott bizonylataidat és fürdőzz 30% kedvezménnyel SZEPTEMBERBEN a Mediterrán Élményfürdőnkben!

Minél több nyári kalandban lesz részed, annál "viselhetőbbé válnak" a sulikezdő, szeptemberi pillanatok. 512x486 Animated Thumbs Up Clipart

Fontos! A kedvezményes belépéseidhez szükség lesz „Kajla útleveledre”, ne hagyd otthon! Minden nyári pénztári bizonylathoz jár a szeptemberi kedvezményes belépés. A kedvezmény minden diák belépőnkre érvényes. Más kedvezménnel nem összevonható.

Minden Kajla útlevéllel rendelkező diák vendégünknek, aki 2019. július 1. - augusztus 31. között veszi igénybe az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő szolgáltatásait és megőrzi a belépési bizonylatát/bizonylatait, 2019. szeptember 1. - 30. között 30%-os kedvezményt biztosítunk a diák belépőkből.  

Minden nyári pénztári bizonylathoz jár a szeptemberi kedvezményes belépés. A kedvezmény minden diák belépőnkre  érvényes ( "2 órás , Egész napos,  Kettő az egyben  és Komplex típusú diák" belépőkre). Más kedvezménnyel nem összevonható.

 

Élményfürdő árak

Tekintsétek meg nyári programjainkat! >>

További információ:

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu