Halloweeni éjszakai fürdőzés az Aquaticum SPA-ban

2020. október 31.

"Halloweeni éjszakai fürdőzés" az Aquaticum SPA-ban

A következő éjszakai fürdőzést 2020. október 31-én, (szombaton) tartjuk az Aquaticum SPA-ban, ahol több fürdőegységünkben is hosszabbított nyitvatartás lesz!

MIÉNK AZ ÉJSZAKA! Most EXTRA hosszabbított nyitvatartással! Le ne maradj róla! Több helyszínen, rendkívüli nyitvatartási időponttal és különleges éjszakai hangulattal várunk Rád!

HELYSZÍNEK: 

  • Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, Aquaticum Mediterrán Szaunacentrum ELMARAD!
  • Aquaticum Termálfürdő, Aquaticum Szaunavilág

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az október 31-re tervezett Halloweeni éjszakai fürdőzés a Mediterrán Élményfürdőben elmarad. Vendégeink biztonságát szem előtt tartva, a koronavírus-járvány jelentette fenyegetés és a rendezvényt követően életbe lépő szigorúbb szabályoknak való megfelelés érdekében kellett meghoznunk ezt a döntést. A biztonsági szabályok maximális betartása mellett a Mediterrán Élményfürdő normál nyitva tartás mellett továbbra is üzemel.

Az elővételben megváltott jegyek felhasználhatók a Mediterrán Élményfürdőbe történő belépésre nyitvatartási idő szerint, vagy kérésre visszaváltjuk azokat. Kérjük erre vonatkozó igényüket a spa@aquaticum.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni.


PROGRAMOK:

Jegyvásárlás

BELÉPŐK:

  • A belépő 21:00 óra után 2 000 Ft/fő azon vendégeink részére, akik a Termálfürdőben meghosszabbítják aznapi fürdőzésüket.
  • Szaunaprogramok: 400 Ft/program
  • Belépőjegyeink egyszeri belépésre jogosítanak. 

 

NYITVATARTÁS
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 21:00-ig (Medencezárás: 20:30)
Termálfürdő 24:00-ig (Medencezárás: 23:30)
Termál Szaunavilág 23:30-ig
Termál kávézó 23:00-ig


Légy részese egy halloweeni, vizes virrasztásnak, tobzódj az élményekben éjfélig!

Szeretettel várunk MINDENKIT!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Tájékoztatjuk, kedves vendégeinket, hogy rendezvényeinken reklámcélú kép- és videófelvételek készülnek. A programokon történő részvételével egyidejűleg tudomásul veszi, hogy a rendezvényekről hang- és képfelvételt készíthetnek a rendezvény szervezői.

 

Jegyvásárlás

 

További információ:

AQUATICUM SPA 

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu