Ajándékozz felejthetetlen Aquaticum élményeket!

Ajándékozz felejthetetlen Aquaticum élményeket: mi becsomagoljuk Neked!

Lepd meg szeretteid: vásároljon az Aquaticum Debrecen élményfürdő, termálfürdő, szauna, wellness utalványai közül vagy akár ezek kombinációiból!

A tartalmas kikapcsolódás és a teljes feltöltődés nálunk minden korosztálynak, egész évben garantált; a csodálatos debreceni Nagyerdő szívében.

Ajándékutalvány vásárlás

Válassz az alábbi lehetőségek közül! >>

 

 

 

 

 

Szerezz felejthetetlen élményeket Aquaticum SPA ajándékutalványokkal!

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő garantáltan szuper ajándék, hiszen örök nyári klímával, izgalmas csúszdákkal és játékokkal, fantasztikus medencékkel minden korosztály számára egész napos kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Az ikonikus kupola legmagasabb pontjából induló óriáscsúszdák mellett a legmerészebbek a gyors Kamikáze csúszdán élvezhetik a sebességet.

Családi csúszdánkon a kezdő csúszdázók és a közös csobbanások szerelmesei állhatnak sorba. A Hydro csúszda kanyargó zöld és kék színű zárt csúszdáin szédítő élményeket tartogató kalandokban lehet részünk.

A kisgyermekek és az egészen picik is biztonságosan csúszhatnak az életkoruknak és bátorságuknak megfelelő csúszdákon.

Ajándékutalvány vásárlás

 

 

A termálvíz símogató gyógyító ereje, a testet lelket melengető szauna, valamint az ellazító masszázs vonzereje teszi a Nálunk töltött időt felejthetetlenné. A medencéinkből kitekintve a Nagyerdő nyugalma és természet ellenálhatatlan szépsége öleli körbe minden vendégünket.

 

 

A szaunázás szerelmeseit se felejtsétek el megajándékozni, hiszen exkluzív szaunavilágunk várja Őket, melyben többek között tepidárium, gőzfürdők, finn mesterszauna, stollen szauna és infraszauna,  gondoskodik az ellazulásáról és felfrissüléséről.

A szaunázás utáni felhőtlen relaxálást a fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakert biztosítja. A hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint jégkút teszi tökéletessé a szaunázás élményét.

 

 

Ajándékutalvány vásárlás

 

Vásároljon Élményfürdő, Szaunacentrum, Termálfürdő és Szaunavilág ajándékutalványt akár SZÉP kártyával!

További információ:

  • E-mail-ben: spa@aquaticum.hu 
  • Telefonon.: +36 52 514 154
  • Személyesen: Debrecen, Nagyerdei park 1.

Az Aquaticum Wellness-sziget utalvány karácsonyra is tökéletes ajándék!

Lepje meg szeretteit a Wellness szigetünkön található többféle kényeztető kezelések, arckezelések és wellness csomagok valamelyikével, mely garantáltan örömet fog szerezni minden megajándékozottnak! Tetszőleges értékben, bármely kezelésünk ajándékutalvány formájában is megvásárolható.

Az utalványok megvásárolhatóak kényelmesen akár e-mailben is, melyek diszkréten átadhatók anélkül, hogy a megajándékozott az utalvány valós értékét megismerhetné.

 

 

A kezeléseket a SZÉP kártya szabadidő zsebéből is lehet fizetni.

Kezeléseinkről bővebben itt olvashatsz >>