Ajándékozz Aquaticum Fürdőutalványt

Ajándékozz Aquaticum fürdőutalványt: mi becsomagoljuk Neked az élményeket!

Lepd meg szeretteid: vásároljon az Aquaticum Debrecen Strand, Élményfürdő, Termálfürdő vagy Szaunavilág utalványai közül vagy akár ezek kombinációiból!

A tartalmas kikapcsolódás és a teljes feltöltődés nálunk minden korosztálynak, egész évben garantált; a csodálatos debreceni Nagyerdő szívében.

 

Ajándékutalvány vásárlás

 

Szerezz felejthetetlen élményeket Aquaticum SPA ajándékutalványokkal!

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő garantáltan szuper ajándék, hiszen örök nyári klímával, izgalmas csúszdákkal és játékokkal, fantasztikus medencékkel minden korosztály számára egész napos kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Az ikonikus kupola legmagasabb pontjából induló óriáscsúszdák mellett a legmerészebbek a gyors Kamikáze csúszdán élvezhetik a sebességet.

Családi csúszdánkon a kezdő csúszdázók és a közös csobbanások szerelmesei állhatnak sorba. A Hydro csúszda kanyargó zöld és kék színű zárt csúszdáin szédítő élményeket tartogató kalandokban lehet részünk.

A kisgyermekek és az egészen picik is biztonságosan csúszhatnak az életkoruknak és bátorságuknak megfelelő csúszdákon.

 

Ajándékutalvány vásárlás

 

A termálvíz símogató gyógyító ereje, a testet lelket melengető szauna, valamint az ellazító masszázs vonzereje teszi a Nálunk töltött időt felejthetetlenné. A medencéinkből kitekintve a Nagyerdő nyugalma és természet ellenálhatatlan szépsége öleli körbe minden vendégünket.

 

A szaunázás szerelmeseit se felejtsétek el megajándékozni, hiszen exkluzív szaunavilágunk várja Őket, melyben többek között tepidárium, gőzfürdők, finn mesterszauna, stollen szauna és infraszauna,  gondoskodik az ellazulásáról és felfrissüléséről.

A szaunázás utáni felhőtlen relaxálást a fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakert biztosítja. A hideg vizes merülőmedencéken túl Kneipp-medence, valamint jégkút teszi tökéletessé a szaunázás élményét.

 

Vásárolj a következő szezonra Aquaticum Strand utalványt a fantasztikus élményekértA hullámzó vízfelületek, a vízesések, növényfalak és a vízfátyolok fogják össze és teszik folyton változó, csillogó, az erdő fáit visszatükröző élményközponttá a strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület,15 medence és az összesen csaknem 1 km hosszúságú csúszdáink várják vendégeinket.

Felsorolni is nehéz a strand lélegzetelállító izgalmas parkerdei, vizes elemeket. Nem mindennapi élményt nyújt az a 15 különböző funkciójú medence, amely az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, mindenki igényének megfelelően van kialakítva, az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségtől, a rekreációs funkciókon, modern impulzusokon át a nyugodt pihenésig, relaxációig. 

 

Ajándékutalvány vásárlás