Változás az Aquaticum megközelíthetőségében június 15 - július 16. között!

A Nagyerdei körút és a Pallagi út körforgalmi csomópont kialakításának munkái ahhoz a szakaszhoz érkeztek, hogy június 15-től egy hónapra le kell zárni a Klinika előtti, villamosvonallal érintett szakaszt.

Június 15-én reggel 6 órától várhatóan július 16-án éjfélig lesz teljes szélességben lezárva a Pallagi út – Nagyerdei körút csomópont nyugati ága.

Kérjük a gépjárművel érkező vendégeinket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, használják az Egyetem sugárút – Dóczy József – Móricz Zsigmond körút – Pallagi út, valamint a Nagyerdei körút keleti ágának útvonalait az Aquaticum megközelítésére. Az ideiglenes forgalomkorlátozásra táblákkal is felhívják az autósok figyelmét, valamint a Waze alkalmazásban is nyomon követhető lesz az aktuálisan legjobb útvonal.

  1. A forgalmirend-változás alatt az Aquaticum SPA fürdőegységei a megszokott nyitvatartási rend szerint üzemelnek!

Árak, nyitva tartás

Bubu kalandra hív!

Látogatásotok alkalmával személyesen találkozhattok Bubuval, az Aquaticum kabalaállatával, aki előszeretettel bukkan fel a különböző rendezvényeken. Ne felejtsétek, Bubu mindig kitalál valami vicces és érdekes dolgot! Készítsetek közös fotót vele!

Bővebben

Hírek