Fél áron az Aquaticum Termálfürdőben!

A hónap utolsó napján fél áron pihenhet az Aquaticum Termálfürdőben!

Az Aquaticum Termálfürdő is csatlakozik a Magyar Fürdőszövetség “Szökjön ki egy fürdőbe!” felhívásához, így 2018. február 28-án (szerdán), féláras belépőkkel várjuk a lazítani, kikapcsolódni vágyó Vendégeinket! 

Ezen a napon 50%-os kedvezményt adunk a Termálfürdő egész napos (felnőtt, diák, nyugdíjas, csoportos) belépőinek tarifális áraiból. 

Aquaticum Termálfürdő árlista 2018 >>

Mindenkit szeretettel várunk!

További információ:

AQUATICUM SPA - Aquaticum Termálfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu

Fodrászokat keresünk!

Frekventált helyen 20 éve működő, felújított és klimatizált szépségszalonba fodrászokat keresünk; váltott műszakban, kedvező feltételekkel.

  1. A fodrászat mellett kozmetika, pedikűr-manikűr is üzemel.
  2. A befogadó létesítményt évente mintegy 150.000 fő potenciális szalonvendég látogatja.

További információ: Fekete József, +36 20 498 7037

Ötcsillagos Nemzeti Tanúsító Védjegyet kapott az Aquaticum SPA

2015. november 26-án, a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlésén, Harkányban ünnepélyes díjátadón vehette át az Aquaticum SPA ötcsillagos Nemzeti Tanúsító Védjegyét a Debreceni Gyógyfürdő Kft. vezetősége. A tanúsító védjegyeket igazoló okiratokat Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára és Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség ügyvezető elnöke adta át.

Az Aquaticum SPA egységei - az Aquaticum Termálfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és az Aquaticum Wellness-sziget - a szakmai bizottság 2015. szeptemberi, helyszíni értékelése alapján „a Gyógyfürdő, az Élményfürdő valamint a Medical Wellness” kategóriákban érdemelték ki a legmagasabb minősítést.

Az idén bevezetett új védjegyrendszert a fürdőszövetség és a nemzetgazdasági tárca közösen üzemelteti. A minősítési folyamatban attól függően, hogy hány pontot ér el az adott vizes létesítmény a tanúsítás során, valamennyi kategóriában 1-5 csillagos minősítést lehet megszerezni.

A tavaly októberben mintegy egymilliárd forintos fejlesztést követően átadott Aquaticum SPA egységei mindhárom kategóriában a legmagasabb fokozatú szolgáltatást nyújtják a vendégek számára. A Fürdőszövetség közgyűlésén 10 fürdő 19 kategóriában kapott nemzeti minősítő védjegyet.

Az ötcsillagos Aquaticum SPA imázsfilmje: https://youtu.be/7X9Gq8mx0zo

Szobafoglalás