Termálvizes medencék

Megújul az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéje


2018. szeptember 17. és október 31. között az Aquaticum Termálfürdő kültéri, „lóhere” medencéje felújítási munkálatok miatt nem üzemel. A kültéri termálmedence 2014-ben nem szerepelt az Új Széchenyi Terv fejlesztési projektjében, így időszerűvé vált teljes körű megújítása, amellyel a jelenleg is igen népszerű szolgáltatás színvonalának további emelése a cél. 

Vendégeinknek a felújítás ellenére sem kell nélkülözniük a közkedvelt nagyerdei termálvizes fürdőzést, hiszen a munkálatok ideje alatt az ötcsillagos minősítésű Aquaticum Termálfürdő medencecsarnokában továbbra is zavartalanul vehető igénybe a 6 beltéri, különböző hőfokú medence. 

A megújult kültéri medence tervezett átadási időpontja: 2018. november 1.

A munkálatok ideje alatt felmerülő esetleges kellemetlenségekért Vendégeink szíves türelmét és megértését előre is köszönjük!

(Debreceni Gyógyfürdő Kft. / Aquaticum SPA)

TERMÁLVIZES MEDENCÉK

ÚJDONSÁG: a medencecsarnokban ezentúl élményzuhanyok, fűtött ülőpadok és pihenőágyak teszik kellemesebbé a fürdőzők pihenését.

33 °C-os medencében levegőbefúvással létrehozott buzgárok kellemes bizsergető, pezsgő élményt biztosítanak a fürdőzőknek.

35 °C-os medence élményelemei, a gombazuhanyok és dögönyözők frissítő masszázzsal járulnak hozzá a fáradt izmok regenerációjához.

A termálfürdő 20 és 40 °C-os vízzel feltöltött medencéiben váltófürdőt vehetnek azok, akik szeretnék felpezsdíteni vérkeringésüket.

Az egyik legkedveltebb medence a lóhere alakú kültéri 36-38 °C-os medence, amelyben a dögönyözők, nyakzuhanyok és a víz alatti masszázssugár segíti az ellazulást, át masszírozva hátat, vállat, derekat.

  Vízmélység Vízhőfok Élményelem
Termálmedence I. 1,2 m 38 ˚C  
Termálmedence II. 1,2 m 33 ˚C levegőbefúvás
Úszómedence 1,2 m 28 ˚C  
Termálmedence IV. 1,2 m 35 ˚C gombazuhanyok, dögönyözők
Váltófürdő 1,2 m 20 ˚C, 40 ˚C  
Szabadtéri termálmedence   36-38 ˚C dögönyözők, nyakzuhanyok, víz alatti masszázssugár