Termálvizes medencék

Újra várja vendégeit az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéje!

Kedves Vendégeink!

2018. november 24-én (szombaton), 7:00 órától újra üzemel az Aquaticum Termálfürdő felújított kültéri medencéje.

A kivitelezés során teljes körűen megújult a medence burkolata, kiegészítő elemei és statikai megerősítést kapott a medencetest alapzata.
Köszönjük a munkálatok ideje alatt tanúsított szíves türelmüket és megértésüket. Jöjjenek és élvezzék az utánozhatatlan kültéri fürdőzés hangulatát, új környezetben!

Vegyék ismét birtokba kedvenc medencéjüket!

(Debreceni Gyógyfürdő Kft. / Aquaticum SPA)

TERMÁLVIZES MEDENCÉK

ÚJDONSÁG: a medencecsarnokban ezentúl élményzuhanyok, fűtött ülőpadok és pihenőágyak teszik kellemesebbé a fürdőzők pihenését.

33 °C-os medencében levegőbefúvással létrehozott buzgárok kellemes bizsergető, pezsgő élményt biztosítanak a fürdőzőknek.

35 °C-os medence élményelemei, a gombazuhanyok és dögönyözők frissítő masszázzsal járulnak hozzá a fáradt izmok regenerációjához.

A termálfürdő 20 és 40 °C-os vízzel feltöltött medencéiben váltófürdőt vehetnek azok, akik szeretnék felpezsdíteni vérkeringésüket.

Az egyik legkedveltebb medence a lóhere alakú kültéri 36-38 °C-os medence, amelyben a dögönyözők, nyakzuhanyok és a víz alatti masszázssugár segíti az ellazulást, át masszírozva hátat, vállat, derekat.

  Vízmélység Vízhőfok Élményelem
Termálmedence I. 1,2 m 38 ˚C  
Termálmedence II. 1,2 m 33 ˚C levegőbefúvás
Úszómedence 1,2 m 28 ˚C  
Termálmedence IV. 1,2 m 35 ˚C gombazuhanyok, dögönyözők
Váltófürdő 1,2 m 20 ˚C, 40 ˚C  
Szabadtéri termálmedence   36-38 ˚C dögönyözők, nyakzuhanyok, víz alatti masszázssugár