Strandfürdő szolgáltatásaink

KING Élménypark az Aquaticum Strandfürdőben

Idén nyáron új játékokkal és izgalmas vízi elemekkel várjuk a gyermekes családokat az Aquaticum Strandfürdőben. A gyermekmedencében, a Gyógy I. medencében és a medencék között található parkos részeken kicsik és nagyok próbálhatják ki a játékokat.

A KING vízi élményelem-család márkaneve a fejlesztés sajátos és lényeges alapkoncepcióját tükrözi, azaz hogy a gyermekek a vízhez kötődő élményeiket aktív mozgással, szórakoztató, izgalmas, interaktív és kreatív játékokkal kössék össze. A KING, azaz magyarul KIRÁLY elnevezés a Kids Interactive Games angol mozaikszó rövidítése, melynek magyar jelentése Interaktív Gyermekjátékok.

A játékcsalád a strandok, fürdők egyik legfontosabb célcsoportjának, a gyermekes családoknak igényeit hivatott kielégíteni. Elemei tehetséges szobrászok közreműködésével, gyermeki képzeletet tükröző animációkkal, részletgazdag kivitelben kelnek életre.

A játékokról bővebben itt olvashat: www.kingelmenypark.hu

Nagyerdei strand

A Nagyerdő árnyat adó fái között a nyári szezon strandvendégei éppúgy megtalálják a gyógyvizes medencéket, mint a feszített víztükrű 50 m-es, valamint a hullám- és gyermekmedencéket. A strand területén lábteniszpályák, homokos focipálya és strandröplabda-pálya is található.

Medencék típusai

MedenceVízhőfokVízmélységExtra
Versenymedence 24-26 °C 2,2 m 8 pályás, 50m-es versenymedence
Gyógymedence I. 28-30 °C 1,2 m csúszdával
Gyógymedence II. 36-38 °C 1,2 m
Gyermekmedence I. 31-33 °C 0,35 m két kis csúszdával
Gyermekmedence II. 31-33 °C 0,45 m
Hullámmedence 20 °C fokozatosan mélyülő

Gyógyvíz

A debreceni gyógyvíz 65 C-os alkálikloridos, hidrogénkarbonátos, jódos, brómos, nátriumkloridos hévíz, amely számottevő kalciumot, magnéziumot, metabórsavat és metakovasavat is tartalmaz. A gyógyvíz számos betegség gyógyítására alkalmas, melyről bővebben a következő aloldalon olvashat!