Főszezon az Aquaticum Strandfürdőben!

2017. június 10-től teljes üzemeléssel fogadjuk a fürdőzőket.

Egy kis nosztalgia: strand-retró a XX. századból, a maga kiglancolt valóságában. Aki elmarad, az kimarad egy emlékezetes "kipancsolódási" lehetőségből. Nosztalgiázzunk még „egyet” idén nyáron, az emblematikus Nagyerdei strandfürdőben! Mondhatnánk, 85 éves és még egész jól tartja magát! Itt van hát a lehetőség, érdemes élni a vissza nem térő alkalommal és összehozni az idei strandrandevút a Nagyerdő kultikus helyszínén, hiszen 2019-től már egy új strandfürdő vár bennünket.

Ne feledjék, Debrecen egyetlen szabadtéri 50 m-es úszómedencéjével és megannyi szórakozási lehetőséggel kiegészülve várjuk Önöket!

Ha a stresszes munka után akarnak úszni egyet, vagy csupán a régi szép nyarak hangulatát szeretnék felidézni, ahol még a gyerek sem nyűgös, jöjjenek ki a Nagyerdőre egy csobbanásra! 

A legjobb nyári időtöltés a strandolás!

2017. június 16-től a „retro” jegyében, meglepetésekkel és változatos programokkal színesítve tölthetjük együtt a nyarat.

Bővebben a programokról >>

A főszezoni időszakban az alábbi szolgáltatások állnak Vendégeink rendelkezésére:

 1. 50 méteres versenymedence
 2. Gyógymedence I.
 3. Gyógymedence II.
 4. hullámmedence
 5. Gyermekmedence I.
 6. Gyermekmedence II.
 7. Strandfoci pálya
 8. Strandröplabda pálya
 9. Lábtengó pálya
 10. Streetball pálya
 11. Játszótér
 12. Vendéglátás

Árak és nyitva tartás >> 

Úszóbérlettel és bérlettel rendelkező Vendégeink minden nap, már 06:00 órától igénybe vehetik az 50 méteres versenymedencét. 06.00 és 07.00 óra között a beléptetés a Nagyerdei körút felőli teherportánál történik.

Szeretettel várjuk Vendégeinket!

Nyitva tartás: mindennap 07:00 - 19:00

Medencezárás: 18:30

Pénztár nyitva tartása: mindennap 07:00 - 18:00

AQUATICUM SPA - Aquaticum Strandfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514- 145

E-mail: spa@aquaticum.hu

Strandfürdő szolgáltatásaink

KING Élménypark az Aquaticum Strandfürdőben

Idén nyáron új játékokkal és izgalmas vízi elemekkel várjuk a gyermekes családokat az Aquaticum Strandfürdőben. A gyermekmedencében, a Gyógy I. medencében és a medencék között található parkos részeken kicsik és nagyok próbálhatják ki a játékokat.

A KING vízi élményelem-család márkaneve a fejlesztés sajátos és lényeges alapkoncepcióját tükrözi, azaz hogy a gyermekek a vízhez kötődő élményeiket aktív mozgással, szórakoztató, izgalmas, interaktív és kreatív játékokkal kössék össze. A KING, azaz magyarul KIRÁLY elnevezés a Kids Interactive Games angol mozaikszó rövidítése, melynek magyar jelentése Interaktív Gyermekjátékok.

A játékcsalád a strandok, fürdők egyik legfontosabb célcsoportjának, a gyermekes családoknak igényeit hivatott kielégíteni. Elemei tehetséges szobrászok közreműködésével, gyermeki képzeletet tükröző animációkkal, részletgazdag kivitelben kelnek életre.

A játékokról bővebben itt olvashat: www.kingelmenypark.hu

Nagyerdei strand

A Nagyerdő árnyat adó fái között a nyári szezon strandvendégei éppúgy megtalálják a gyógyvizes medencéket, mint a feszített víztükrű 50 m-es, valamint a hullám- és gyermekmedencéket. A strand területén lábteniszpályák, homokos focipálya és strandröplabda-pálya is található.

Medencék típusai

MedenceVízhőfokVízmélységExtra
Versenymedence 24-26 °C 2,2 m 8 pályás, 50m-es versenymedence
Gyógymedence I. 28-30 °C 1,2 m csúszdával
Gyógymedence II. 36-38 °C 1,2 m
Gyermekmedence I. 31-33 °C 0,35 m két kis csúszdával
Gyermekmedence II. 31-33 °C 0,45 m
Hullámmedence 20 °C fokozatosan mélyülő

Gyógyvíz

A debreceni gyógyvíz 65 C-os alkálikloridos, hidrogénkarbonátos, jódos, brómos, nátriumkloridos hévíz, amely számottevő kalciumot, magnéziumot, metabórsavat és metakovasavat is tartalmaz. A gyógyvíz számos betegség gyógyítására alkalmas, melyről bővebben a következő aloldalon olvashat!

Szobafoglalás