SZÉP kártyás fizetés 2017.05.31-ig!

2017. május 31-ig lejáró összeg van a SZÉP kártyáján? 

Ne hagyja kárba veszni a pénzét: fizesse Aquaticum Strandfürdő belépőjét bármelyik kibocsátó bank (OTP, MKB, K&H) SZÉP kártyájával! Felhasználhatja mindhárom alszámlát, hiszen fürdőbelépő a rekreáció, a szállás vagy a vendéglátás zsebből is kiegyenlíthető.

Szeretettel várjuk és kellemes strandolást kívánunk!

AQUATICUM SPA - Aquaticum Strandfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514- 145

E-mail: spa@aquaticum.hu

Indul az előszezon az Aquaticum Strandfürdőben!

Előszezoni nyitás: 2017. május 13-án (szombaton)

Egy kis nosztalgia: strand-retró a XX. századból, a maga kiglancolt valóságában. Aki elmarad, az kimarad egy emlékezetes "kipancsolódási" lehetőségből. Nosztalgiázzunk még „egyet” idén májusban és nyáron, az emblematikus Nagyerdei strandfürdőben! Mondhatnánk, 85 éves és még egész jól tartja magát! Itt van hát a lehetőség, érdemes élni a vissza nem térő alkalommal és összehozni az idei strandrandevút a Nagyerdő kultikus helyszínén, hiszen 2019-től már egy új strandfürdő vár bennünket. 

Ne feledjék, Debrecen egyetlen szabadtéri 50 m-es úszómedencéjével és megannyi szórakozási lehetőséggel kiegészülve várjuk Önöket!

Ha a stresszes munka után akarnak úszni egyet, vagy csupán a régi szép nyarak hangulatát szeretnék felidézni, ahol még a gyerek sem nyűgös, jöjjenek ki a Nagyerdőre egy csobbanásra! 

A legjobb nyári időtöltés a strandolás!

Előszezoni nyitás: 2017. május 13-án (szombaton), majd 2017. június 16-tól a „retro” jegyében, meglepetésekkel és változatos programokkal színesítve tölthetjük együtt a nyarat.

A tavaszi előszezonban - 2017. május 13-tól - csökkentett, előszezoni árakkal és az alábbi szolgáltatásokkal várjuk kedves Fürdővendégeinket: 

  1. 50 méteres versenymedence
  2. Gyógymedence II.
  3. Strandfoci pálya
  4. Strandröplabda pálya
  5. Lábtengó pálya
  6. Streetball pálya
  7. Játszótér
  8. Vendéglátás
  9. Gyerekmedencék (időjárástól függően)

Az előszezoni árak és nyitva tartás >> 

A strandfürdő teljes körű szolgáltatásai 2017. június 16-tól érhetők el.

Úszóbérlettel és bérlettel rendelkező Vendégeink minden nap, már 06:00 órától igénybe vehetik az 50 méteres versenymedencét. 06.00 és 07.00 óra között a beléptetés a Nagyerdei körút felőli teherportánál történik.

Nyitva tartás: mindennap 07:00 - 19:00

Medencezárás: 18:30

Pénztár nyitva tartása: mindennap 07:00 - 18:00

Szeretettel várjuk Vendégeinket!

AQUATICUM SPA - Aquaticum Strandfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514- 145

E-mail: spa@aquaticum.hu

Biztonságos fürdőzés

Az iskolaszünet kezdetével több tízezer gyermek kezdi meg a nyári vakációt. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a szülők figyelmét felhívjuk a fürdő biztonságos használatára, hogy megelőzzük a kellemetlen perceket mindannyiunk számára. 

Ha a naptár végre június hónaphoz ér, több százezer diákszív könnyebbül meg, mert már csak napok választják el őket a nagybetűs vakációtól. A szülők azonban most kezdenek csak el igazán aggódni, hiszen köztudott, hogy a gyerekek felügyelete nagy szervezést kíván, s még így is sokan kényszerülnek a kulcsos megoldásra, bízva abban, hogy elég felelősségteljes és megbízható a csemetéjük. Pedig a nagy szabadság, a felhőtlen a játék, a bandázás sokszor még a legalapvetőbb vészjeleket is kikapcsolja, s pillanatok alatt tragédiává változik az, ami néhány perce még jó ötletnek tűnt. A nyári forróságban mindenki vágyik egy hűsítő fürdőzésre, ezért könnyű elcsábulni egy sima víztükör láttán. A tinédzserek többnyire szülői felügyelet nélkül jönnek-mennek, ezért különösen fontos felhívni a figyelmüket az ellenőrizetlen strandok, bányatavak veszélyeire. Magyarország bővelkedik mesterséges állóvizekben, kopolyákban. Ezekben a tavakban rengeteg veszély leselkedik még a legkörültekintőbb fürdőzőkre is, nem véletlen, hogy a vízi tragédiák évről évre megismétlődnek ezeken a helyeken. A hirtelen mélyülő víz, a tó alján megbúvó éles tárgyak, a nagy hőmérsékletkülönbség a vízrétegek között, a váratlan örvények, a szennyezettség, a hínár mind-mind olyan alattomos szörny, ami könnyedén végezhet a gondtalan vakációzóval.

Akkor ne élvezzék a gyerekek a nyár örömeit? Dehogynem. Csak válasszák a biztonságos strandokat!

A magyarországi fürdők biztonsága jóval nagyobb a szabad strandok, bányatavak, folyók nyújtotta bizonytalanságnál. A fürdőkben a medencék vízminősége rendszeres ellenőrzés alatt áll, az alkalmazott fertőtlenítési technológia megfelelő vízminőséget garantál. Nem kell fertőzésveszéllyel számolni, mint a szabad vizek esetén. A fürdőkben kiépített öltözők, mellékhelyiségek, zuhanyzók, állnak a vendégek rendelkezésére. A medencék vízmélysége, hőmérséklete adott, szakszerű a felügyelet az úszómesterek, vízőrök által a teljes nyitva tartási időben. A vagánykodásra, meggondolatlanságra hajlamos tiniknek mindenképp nagyobb biztonságot adnak a fürdők és strandok.

A kisgyermekes családok is szívesen választják az enyhülést adó vízpartokat. Öröm nézni, ahogy az apróságok megteszik első bátortalan lépéseiket a számukra végtelennek tűnő vízben. Minden lépésüket a szülők óvó tekintete kíséri, ám azért nem árt betartani egy-két jó tanácsot. Ha kisgyermekkel mennek fürdőbe, akkor csak a számukra létesített medencékbe (gyerekmedence, pancsoló) és egyéb egységekbe (gyermekzóna, játszóház, kültéri- vagy beltéri játszótér) vigyék és engedjék őket! Nem ajánlott számukra a gyógymedencék és a szaunák használata!

Ha ezeket az alapvető szabályokat mindenki betartja, akkor a fürdőzés és nyaralás valóban gondtalan lesz, nem pedig gondatlan.

(Forrás: furdoszovetseg.hu)
Szobafoglalás