Hello Hungary!

Fürdőzés előtt vagy után készíts Te is fotót az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő főbejárata előtt található óriás feliratnál!

Idén nyáron is érdemes lesz hozzánk ellátogatni, hiszen az Aquaticum Nyár kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas és színes programlehetőségeket kínál!

Mindenkit szeretettel várunk és kellemes pihenést, feltöltődést kívánunk!

Nyitva tartás, aktuális áraink >>

További információ:

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu

Baba-mama pihenő az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

Megközelítés: a pihenő az Élményfürdő pénztárai melletti lépcsőn lesétálva, az alagsori csoportos öltözők mellett található.

Bővítve szolgáltatásaink körét és teljes értékű pihenést biztosítva a család minden tagja számára, ingyenesen igénybe vehető baba-mama pihenő nyílt az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben, a közösségi tértől elkülönített, csendes részen. 

 1. A kényelmes karosszékek, matracok, babzsákfotelek mellett egy csendes gyerekjátszó és mikrohullámú sütő is megtalálható, így a bébiétel melegítése sem okozhat gondot. 
 2. A két pelenkázó és négy pihenőrész egyszerre több család részére is kellemes pihenési lehetőséget nyújt.

Nyitva tartás

A pihenő az Élményfürdővel egyidőben nyit, viszont egy órával hamarabb zár. 

Hétfő - csütörtök: 11:00-19:00

Péntek-vasárnap: 10:00-20:00

Ünnep- és munkaszüneti napokon, valamint iskolai szünetek alkalmával: 10:00-20:00

Házirend

 • A baba-mama pihenő 6 éves gyermekkorig, kizárólag szülői jelenlét mellett vehető igénybe.
 • Tájékoztatjuk kedves Fürdővendégeinket, hogy a baba-mama pihenő használata az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, az aquaticum termálfürdő és az Aquaticum Hotel**** vendégei számára díjmentes.
 • A belépőjegy megvásárlásával az Aquaticum Spa HÁZIREND-jében foglaltakat tudomásul veszik, annak betartása/betartatása minden vendégünk számára kötelezővé válik.

A baba-mama pihenő használata:

 • Belépéskor a pénztárnál kapott azonosító órát közelítse a fali olvasóhoz. A kijelző zöld színre váltásakor az ajtó szabadon nyitható. Kérjük, azonosítás nélkül az ajtót ne rángassa/feszegesse.
 • Használja a gyermekek ellátására, pihentetésére kijelölt fülkéket, továbbá a kiszolgálásukra rendszeresített kiegészítőket/eszközöket.
 • A gyermekek ellátását követően a helyiséget, a kijárati ajtó melletti ajtónyitó billenőkapcsoló működtetésével tudja elhagyni. Kérjük, hogy az ajtót maga után mindig zárja be.

Általános előírások:

 • A pihenőt mindenki saját felelősségére látogathatja, eszközeit, berendezési tárgyait használhatja.
 • Beteg, lázas, hasmenéses, hányós, illetve még lábadozó gyermek a többi gyermek egészségének megőrzése érdekében a pihenőt nem látogathatja.
 • A baba-mama pihenőben kizárólag a gyermekek étkezése és higiéniai ellátása biztosítható. Folyadék és szilárd étel előkészítése csak zárt, szivárgásmentes edényzetben történhet.
 • A pihenőben történő tartózkodás alatt a mobiltelefonokat kérjük lenémítani, a gyermekek zavartalan pihenésének biztosítása érdekében.
 • A baba-mama pihenő csak az Élményfürdő nyitvatartási ideje alatt használható. 
 • Kérjük, Ön is vigyázzon közös környezetünkre. Használat után a baba-mama pihenőt tiszta, rendezett állapotban kérjük hagyni, ezzel is biztosítva a többi család kényelmes, kulturált kiszolgálását. 
 • Használat után a játékokat kérjük visszahelyezni eredeti tárolási helyükre.
 • A baba-mama pihenőben a dohányzás szigorúan TILOS! A helyiség központi tűz és füstjelző érzékelőkkel van felszerelve.
 • A pihenőben hagyott tárgyakért, eszközökért a Debreceni Gyógyfürdő Kft. felelősséget nem tud vállalni.
 • A baba-mama pihenőbe minden olyan eszköz behozatala és használata tilos, amely sérülés, baleset előidézésére alkalmas, azzal mások nyugalma megzavarható.
 • Segítséget a fürdőszolgáltatás dolgozóitól +36 30/207 6438-as vagy a +36 52/514 174-es telefonszámokon kérhet. 
 • A pelenkázó kizárólag pelenkázó alátéttel használható!

Szeretettel várjuk minden babával érkező Vendégünket!

Mindenkinek felhőtlen és jókedvű időtöltést kíván az Aquaticum SPA és Bubu!

Bababarát medencekörnyezet

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben is fokozottan vigyázunk a babák testi épségére. 

Az önfeledt pancsolás, játék közben a kisbabák sokszor a határokat feszegetik, emiatt rendkívül fontos, hogy olyan környezet vegye őket körül, ahol a lehető legkevésbé vannak kitéve a különféle veszélyeknek. Júniusban az élményfürdő klórmentes bébi medencéjét olyan csúszásgátló, ütéscsillapító burkolattal vettük  körbe, ami jelentősen megnöveli a babák és a szülők komfortérzetét. 

Újdonságok az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

Megújult az élményfürdő hullámmedencéjében található közkedvelt élményelemünk, a mászófal: a korábbi fogásokat kicseréltük, darabszámukat megdupláztuk. Immár színes és ergonomikusabb fogások segítik vállalkozó kedvű vendégeinket, akik tesztelni szeretnék ügyességüket. Azon Fürdővendégeinket is szeretnénk meglepni néhány aprósággal, akik az aktív szórakozást követően egy kis pihenésre vágynak az élményfürdő napozóteraszán. Nyáron egyre jobban kell ügyelnünk bőrünk védelmére, az erős napsugárzás káros hatásai miatt, különös tekintettel gyermekeink érzékeny bőrére. Ezért is, továbbá vendégeink komfortérzetének növelése érdekében, napozóteraszunkon napvitorlákat feszítettünk ki. Egyet a gyerekek által közkedvelt homokozó felé, egyet pedig a pihenni vágyó vendégeink részére a terasz füves területén. A 2 db, 5x5 m-es felületű napvitorla nagy szövési sűrűségű és szélátengedő anyagból készült, amely 90-92 %-ban megszűri a káros UV sugarakat. A szélsőségesebb időjárási viszonyoknak is ellenálló vitorlák magassága könnyen és gyorsan szabályozható, illetve az évszaknak és a napsütésnek megfelelően állítható. Emellett több tucat kék napozóágy és sárga napozószék teszi még színesebbé az élményfürdő napozóteraszát.

Teljes WiFi lefedettség a SPA-ban!

Szórakozz, lazíts, csúszdázz, majd csatlakozz és oszd meg élményeidet a világhálón! 

Az Aquaticum SPA teljes területén (Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben, Aquaticum Termálfürdőben) elérhető a WiFi szolgáltatás, így az egész fürdőkomplexumban díjmentes, vezeték nélküli internetelérést biztosítunk fürdővendégeink számára. Mindkét fürdőegységben az előtérben és a medencetérben is lehet netezni.

Fergeteges hangulatban telt az Aquaticum Gyermeknapja

Évről évre nagy sikernek örvendenek az Aquaticumban megtartott szórakoztató gyermeknapi családi programok. Idén sem volt ez másként.

Aki gyermeknapon ellátogatott az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe, 100 Ft-os gyerekbelépő mellett találkozhatott Bubuval a komplexum kabalaelefántjával és ez alkalommal is remek élményekkel feltöltődve térhetett haza. A vidám hangulatról ezúttal is profi animátorcsapat gondoskodott. Aki viszont lemaradt róla, az se keseredjen el, hiszen most hétvégén, vagyis június 4-én, pünkösd vasárnap 14:00-17:00 között, újra találkozhatnak velük. Akinek még ez sem lenne elég, azzal tudatjuk, hogy egész nyáron át tartó rendezvénysorozattal készülünk a szünidőre - nem csak bent az Élményfürdőben, hanem az Élményfürdő napozóteraszán is -, ahol majd ugrálóvár, kézműves foglalkozások és sok-sok meglepetés várja a hozzánk érkező kicsiket és nagyokat egyaránt.

Készüljön a nyárra az Aquaticummal! 

Diákok FIGYELEM! Jól jönne a suli mellett egy kis zsebpénz?

Akkor ITT a lehetőség!

ÚSZÓMESTERI, MEDENCEŐR, VÍZICSÚSZDA-KEZELŐ diákmunka az Aquaticum SPA-nál!

Miért jó választás az AQUATICUM?

 1. rugalmas beosztás,
 2. fiatalos csapat,
 3. jó közlekedés,
 4. segítőkész kollegák,
 5. hosszú távú munkalehetőség.

Úszómester diákmunkára csak akkor jelentkezz, ha már elmúltál 18 éves és magabiztos az úszótudásod.

Részletekről érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

Joker-Diák Iskolaszövetkezet

4024 Debrecen, Csapó utca 28. 2/4.

Tel.: 06-52/451-999

Email: ugyintezes@jokerdiak.hu

Web: www.jokerdiak.hu 

Növénytelepítés az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

Amennyiben összevetjük a hazai élményfürdőket, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő - számos vízi élménye mellett - növényállományát tekintve egyedülálló Magyarországon.

Ezzel együtt az aqua parkok, fedett élményfürdők nemzetközi, kertészeti trendjeinek megfelelően idén az Aquaticum SPA munkatársai olyan növénytelepítési beruházás mellett döntöttek, amely tovább erősítheti a debreceni élményfürdő turisztikai vonzerejét.

A kivitelezés ez év márciusában valósulhatott meg. A munkálatok alatt mintegy 750 db, 22 féle növény került beültetésre a 2000 zsák (100 m3) friss virágfölddel telítettet ágyásokba. Az eddigi meglévő dús tropikus növényzet színes levelű és virágzó növényfajtákkal, talajtakarókkal egészült ki, amely kivételes esztétikai élményt nyújt a fedett vízicentrumba látogató fürdővendégeknek.

A telepítés idején többek között pálma-, liliom-, páfrány- és krotonféléket ültettek, de ezek mellett virágzó vitorlavirágok és orchideafélék is díszítik mostantól az élményfürdő belsejét.

Jöjjön el az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe és gyönyörködjön a megújult növényállományban, élvezze az önfeledt kikapcsolódás élményét medencéinkben, csúszdáinkon, szaunáinkban!

5 csillagos az Aquaticum SPA

2015. november 26 -án, a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlésén, Harkányban ünnepélyes díjátadón vehette át az Aquaticum SPA ötcsillagos Nemzeti Tanúsító Védjegyét a Debreceni Gyógyfürdő Kft. vezetősége. A 2015. szeptemberi helyszíni minősítés alapján az Aquaticum Termálfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és az Aquaticum Wellness-sziget a legmagasabb fokozatú szolgáltatást nyújtja Vendégei számára. A Fürdőszövetség közgyűlésén 10 fürdő 19 kategóriában kapott nemzeti minősítő védjegyet.

Szobafoglalás