Karbantartás

KARBANTARTÁS AZ AQUATICUM MEDITERRÁN ÉLMÉNYFÜRDŐBEN

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a kötelező féléves karbantartási munkálatok miatt

2017. február 27. (hétfő) és március 3. (péntek) között zárva tart.

A nyitás várható időpontja: 2016. március 3. (péntek), 12:00 óra

Februártól új akciók az Aquaticum SPA-ban!

Új akcióinkról weboldalunkon, plakátjainkon és az információs falainkon találhatnak információkat!

AKCIÓK >>

Bízunk abban, hogy minden kedves Vendégünk megtalálja a számára legkedvezőbb akciós ajánlatot!

Mindenkit szeretettel várunk!

Baba-mama pihenő az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

2016. szeptember 9-én új, baba-mama pihenő nyílt az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben.

Megközelítés: a pihenő az Élményfürdő pénztárai melletti lépcsőn lesétálva, az alagsori csoportos öltözők mellett található.

Bővítve szolgáltatásaink körét és teljes értékű pihenést biztosítva a család minden tagja számára, ingyenesen igénybe vehető baba-mama pihenő nyílt az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben, a közösségi tértől elkülönített, csendes részen. 

 1. A kényelmes karosszékek, matracok, babzsákfotelek mellett egy csendes gyerekjátszó és mikrohullámú sütő is megtalálható, így a bébiétel melegítése sem okozhat gondot. 
 2. A két pelenkázó és négy pihenőrész egyszerre több család részére is kellemes pihenési lehetőséget nyújt.

Nyitva tartás

A pihenő az Élményfürdővel egyidőben nyit, viszont egy órával hamarabb zár. 

Hétfő - csütörtök: 11:00-19:00

Péntek-vasárnap: 10:00-20:00

Ünnep- és munkaszüneti napokon, valamint iskolai szünetek alkalmával: 10:00-20:00

Házirend

 • A baba-mama pihenő 6 éves gyermekkorig, kizárólag szülői jelenlét mellett vehető igénybe.
 • Tájékoztatjuk kedves Fürdővendégeinket, hogy a baba-mama pihenő használata az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, az aquaticum termálfürdő és az Aquaticum Hotel**** vendégei számára díjmentes.
 • A belépőjegy megvásárlásával az Aquaticum Spa HÁZIREND-jében foglaltakat tudomásul veszik, annak betartása/betartatása minden vendégünk számára kötelezővé válik.

A baba-mama pihenő használata:

 • Belépéskor a pénztárnál kapott azonosító órát közelítse a fali olvasóhoz. A kijelző zöld színre váltásakor az ajtó szabadon nyitható. Kérjük, azonosítás nélkül az ajtót ne rángassa/feszegesse.
 • Használja a gyermekek ellátására, pihentetésére kijelölt fülkéket, továbbá a kiszolgálásukra rendszeresített kiegészítőket/eszközöket.
 • A gyermekek ellátását követően a helyiséget, a kijárati ajtó melletti ajtónyitó billenőkapcsoló működtetésével tudja elhagyni. Kérjük, hogy az ajtót maga után mindig zárja be.

Általános előírások:

 • A pihenőt mindenki saját felelősségére látogathatja, eszközeit, berendezési tárgyait használhatja.
 • Beteg, lázas, hasmenéses, hányós, illetve még lábadozó gyermek a többi gyermek egészségének megőrzése érdekében a pihenőt nem látogathatja.
 • A baba-mama pihenőben kizárólag a gyermekek étkezése és higiéniai ellátása biztosítható. Folyadék és szilárd étel előkészítése csak zárt, szivárgásmentes edényzetben történhet.
 • A pihenőben történő tartózkodás alatt a mobiltelefonokat kérjük lenémítani, a gyermekek zavartalan pihenésének biztosítása érdekében.
 • A baba-mama pihenő csak az Élményfürdő nyitvatartási ideje alatt használható. 
 • Kérjük, Ön is vigyázzon közös környezetünkre. Használat után a baba-mama pihenőt tiszta, rendezett állapotban kérjük hagyni, ezzel is biztosítva a többi család kényelmes, kulturált kiszolgálását. 
 • Használat után a játékokat kérjük visszahelyezni eredeti tárolási helyükre.
 • A baba-mama pihenőben a dohányzás szigorúan TILOS! A helyiség központi tűz és füstjelző érzékelőkkel van felszerelve.
 • A pihenőben hagyott tárgyakért, eszközökért a Debreceni Gyógyfürdő Kft. felelősséget nem tud vállalni.
 • A baba-mama pihenőbe minden olyan eszköz behozatala és használata tilos, amely sérülés, baleset előidézésére alkalmas, azzal mások nyugalma megzavarható.
 • Segítséget a fürdőszolgáltatás dolgozóitól +36 30/207 6438-as vagy a +36 52/514 174-es telefonszámokon kérhet. 
 • A pelenkázó kizárólag pelenkázó alátéttel használható!

Szeretettel várjuk minden babával érkező Vendégünket!

Mindenkinek felhőtlen és jókedvű időtöltést kíván az Aquaticum SPA és Bubu!

Bababarát medencekörnyezet

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben is fokozottan vigyázunk a babák testi épségére. 

Az önfeledt pancsolás, játék közben a kisbabák sokszor a határokat feszegetik, emiatt rendkívül fontos, hogy olyan környezet vegye őket körül, ahol a lehető legkevésbé vannak kitéve a különféle veszélyeknek. Júniusban az élményfürdő klórmentes bébi medencéjét olyan csúszásgátló, ütéscsillapító burkolattal vettük  körbe, ami jelentősen megnöveli a babák és a szülők komfortérzetét. 

Teljes WiFi lefedettség a SPA-ban!

Szórakozz, lazíts, csúszdázz, majd csatlakozz és oszd meg élményeidet a világhálón! 

Június 22-től az Aquaticum SPA teljes területén (Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben, Aquaticum Termálfürdőben) elindult a WiFi szolgáltatás, így az egész fürdőkomplexumban díjmentes, vezeték nélküli internetelérést biztosítunk fürdővendégeink számára. Mindkét fürdőegységben az előtérben és a medencetérben is lehet netezni.

Növénytelepítés az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

Amennyiben összevetjük a hazai élményfürdőket, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő - számos vízi élménye mellett - növényállományát tekintve egyedülálló Magyarországon.

Ezzel együtt az aqua parkok, fedett élményfürdők nemzetközi, kertészeti trendjeinek megfelelően idén az Aquaticum SPA munkatársai olyan növénytelepítési beruházás mellett döntöttek, amely tovább erősítheti a debreceni élményfürdő turisztikai vonzerejét.

A kivitelezés ez év márciusában valósulhatott meg. A munkálatok alatt mintegy 750 db, 22 féle növény került beültetésre a 2000 zsák (100 m3) friss virágfölddel telítettet ágyásokba. Az eddigi meglévő dús tropikus növényzet színes levelű és virágzó növényfajtákkal, talajtakarókkal egészült ki, amely kivételes esztétikai élményt nyújt a fedett vízicentrumba látogató fürdővendégeknek.

A telepítés idején többek között pálma-, liliom-, páfrány- és krotonféléket ültettek, de ezek mellett virágzó vitorlavirágok és orchideafélék is díszítik mostantól az élményfürdő belsejét.

Jöjjön el az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe és gyönyörködjön a megújult növényállományban, élvezze az önfeledt kikapcsolódás élményét medencéinkben, csúszdáinkon, szaunáinkban!

5 csillagos az Aquaticum SPA

2015. november 26 -án, a Magyar Fürdőszövetség őszi közgyűlésén, Harkányban ünnepélyes díjátadón vehette át az Aquaticum SPA ötcsillagos Nemzeti Tanúsító Védjegyét a Debreceni Gyógyfürdő Kft. vezetősége. A 2015. szeptemberi helyszíni minősítés alapján az Aquaticum Termálfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő és az Aquaticum Wellness-sziget a legmagasabb fokozatú szolgáltatást nyújtja Vendégei számára. A Fürdőszövetség közgyűlésén 10 fürdő 19 kategóriában kapott nemzeti minősítő védjegyet.