Rapid randi az élményekkel

Most bármely tarifális Termálfürdő belépőjével, 1 órán keresztül mindössze 990 Ft-ért élvezheti az Élményfürdő szolgáltatásait!

Nem vész el, csak átalakul! 

A nagy érdeklődésre való tekintettel Rapid randi akciónkat bevezettük a 2018. évi általános díjjegyzékbe, így egész évben lehetőséget biztosítunk arra, hogy Vendégeink már 990 Ft-ért élvezzék a mediterrán hangulatot! 

A termálfürdő, szaunavilág vagy kombinált belépők megvásárlása esetén az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 0-60. percig 990 Ft/fő, a 60. percet követően pedig további 1.110 Ft/fő átlépési díjért vehető igénybe.

A pihentető Termálvíz után csúszdázzon egy hatalmasat, vagy próbálja ki Mediterrán éttermünket! Pihenjen és szórakozzon hihetetlen áron!

A Termálfürdő árai 

A kedvezményes Élményfürdő átlépő jegy, csak az aznap megváltott és felhasznált Termálfürdő belépővel érvényes. A 60. percet követően az egész napos Élményfürdő átlépési díjak érvényesek. A kedvezmény az év minden napján igénybe vehető! 

A kedvezmény a gyógyászati kiegészítő jegyre és a kísérőjegyre nem érvényes! 

  1. Az Aquaticum Termálfürdő és Élményfürdő SZÉP kártya elfogadóhely.
  2. Mindhárom bank-OTP, MKB, K&H- SZÉP kártyáját elfogadjuk!
  3. Fürdőbelépő bármely alszámláról – rekreáció, szállás, vendéglátás- vásárolható.

AQUATICUM SPA - AQUATICUM TERMÁLFÜRDŐ

Nyitva tartás: mindennap 07:00 - 21:00

Medencezárás: 20:30

Pénztár nyitva tartása: minden nap 07:00 - 20:00

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

  1. CSÚSZDÁK >>
  2. ÉLMÉNYELEMEK >> 
  3. GYERMEKJÁTSZÓ >> 
  4. BABABARÁT FÜRDŐ >>
  5. BABA-MAMA PIHENŐ >>

SZERETETTEL VÁRJUK!

Érik a banán az Aquaticumban!

Az élményfürdőben dús trópusi növényzet, örök nyár fogadja a Vendégeket. Az aktív pihenés kedvelői kipróbálhatják a különböző hosszúságú és kialakítású csúszdákat vagy akár a waterball játékot. A gyerekek két pancsolás között az óriás gyermekjátszóban kereshetnek újabb kalandokat, a legbátrabb vállalkozók pedig a mászófalon tesztelhetik rátermettségüket. Aki mindeközben megéhezett, az a Mediterrán étteremben csillapíthatja szomjúságát és éhségét. Szombatonként a vízi aerobik program ad igazán nyári hangulatot a banánfák és a bambuszok között. Ha felejthetetlen fürdőélményekre vagy szimplán kikapcsolódásra vágyna családjával, látogasson el az Aquaticumba!

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Szobafoglalás