Le a cipővel!

Gyakran érzi fáradtnak magát? A stressz, túlhajszoltság szinte mindennapos velejárója az életének? Eláruljuk, miként törekedjen ezentúl a harmonikusabb életvitelre, amelyben a kiegyensúlyozottság és a pozitív közérzet áll a középpontban.

Szabaduljon meg a mindennapos feszültségtől! 

Talán sokak által kevésbé ismeretes azt a tény, hogy a gyógyvizes fürdőkúra a közérzet javítására is kifejezetten ajánlott. Különösen érintettek lehetnek azok, akik állandó kimerültségben vagy stressz-közeli állapotban élik mindennapjaikat. A felgyorsul világban valójában mindannyiunknak szüksége van meditációra, relaxációra, egy kis lazításra.

Hogyan is kapcsolódjunk ki, ha már úgy érezzük, teljesen a munka rabjává váltunk?

A megoldás: a debreceni "termálszentély"

Nos, az Aquaticum Termálfürdő a hét valamennyi napján a kényeztető pihenés lehetőségét kínálja  számunkra. A „lélek kútjának elnevezett váltófürdő és a négy őselemre utaló medencetér (tűz, víz, föld, levegő) kiválóan biztosítják a felfrissülést, a pszichés állapot javulását. A "termálszentélyben" különböző hőfokú gyógyvizes medencék, gombazuhanyok, dögönyözők, pezsgőfürdők, valamint szauna- és gőzkabinok, kényelmes pihenőhelyiségek várnak bennünket, emellett a Wellness-sziget számos speciális „menedzserbetegség” enyhítésére alkalmazható masszázsa közül is válogathatunk.

Jó tudni!

A termálfürdő a 65 ˚C-os tiszta gyógyvizet közvetlenül a saját kútjából táplálja a medencékbe. A visszahűtött, fürdőzésre alkalmas hőmérsékletű (33-38 °C) gyógyvízben huzamosan 20-30 perces tartózkodás javasolt, ami éppen elég inspiráció a fáradt test és a szellem felfrissüléséhez.

A gyógyvízben található ásványi anyagok a bőrön át felszívódva kiválóan méregtelenítenek. A nyirokrendszerbe bekerülve közvetlenül hatnak az immunrendszerre és az idegrendszerre. Ahogy a test egy kissé elernyed, megnyugszik a meleg víz hatására, úgy a lelkünk, a pszichénk is képes lesz egyre jobban lecsendesedni. A gyógyfürdőzés tehát kétségtelenül a békés, nyugodt, regeneráló, pihentető feltöltődésről szól.

Irány az Aquaticum Termálfürdő!

Érdemes tehát felkeresni a debreceni Nagyerdőben hazánk egyik leghatékonyabb "lelki állapotjavító" gyógyvizes fürdőjét! Tegyen Ön is egy lépést egy jobb életvitel és az egészségmegőrzés érdekében! Ne feledje, a termálfürdőben értékesen eltöltött szabadidő pénzben nem mérhető! 

Tekintse meg árainkat és a nyitva tartási időnket! >>

További információ:

AQUATICUM SPA - Aquaticum Termálfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu

Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Image description
Szobafoglalás