DVSC - Mezőkövesd-Zsóry mérkőzésjeggyel fél áron fürdőzhet!

Szurkoljon csapatának és csobbanjon az Aquaticumban 50%-os kedvezménnyel!

2018. július 27. és 29. között, a DVSC - Mezőkövesd-Zsóry labdarúgó-mérkőzésre szóló érvényes bérlettel vagy napijeggyel érkező vendégeink számára az alábbi kedvezményeket nyújtjuk:

A DVSC – Mezőkövesd-Zsóry 2018. július 28-ai (OTP Bank Liga 2. forduló) mérkőzésre szóló belépőjegy megvásárlásával 50%-os kedvezményre jogosultak a nézők az Aquaticum SPA KOMPLEX típusú belépőiből.

Feltételek: 

  1. a mérkőzésre szóló érvényes bérlet vagy napijegy bemutatásával 50%-os kedvezményt biztosítunk az Aquaticum SPA KOMPLEX típusú belépőiből.
  2. 2018. július 27-én (pénteken), 28-án (szombaton) és 29-én (vasárnap) egy alkalommal vehetik igénybe a kedvezményt.
  3. az 50%-os kedvezmény - a mérkőzésre szóló belépő bemutatásával -  2 fő felnőtt és 2 fő gyermek részére vehető igénybe.

Felnőtt KOMPLEX belépő: 6.000,-Ft helyett 3.000,-Ft/fő/nap (amely élményfürdő, termálfürdő és a szaunák korlátlan használatát foglalja magában).

Diák KOMPLEX belépő: 5.450,-Ft helyett 2.725,-Ft/fő/nap (amely élményfürdő, termálfürdő és a szaunák korlátlan használatát foglalja magában).

A bérletek kizárólag hologramos matricával ellátva jogosítják fel tulajdonosaikat az Aquaticum SPA kedvezmények igénybevételére! Ezért az állandó belépőket a Loki Shopban bélyeggel is érvényesíttetni kell, ami minden nap megtehető az üzlet nyitva tartási ideje alatt. 

A kedvezmény más akcióval nem vonható össze!

Jó szurkolást és jó fürdőzést kívánunk mindenkinek!

További információ:

AQUATICUM SPA - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu

Szobafoglalás