DVSC - DVTK mérkőzésjeggyel fél áron fürdőzhet!

Szurkoljon csapatának és csobbanjon az Aquaticumban 50%-os kedvezménnyel!

2017. szeptember 8. és 10. között, a DVSC - Diósgyőr  labdarúgó-mérkőzésre szóló érvényes bérlettel vagy napijeggyel érkező vendégeink számára az alábbi kedvezményeket nyújtjuk:

A DVSC – Diósgyőr 2017. szeptember 9-ei (OTP Bank Liga 8. forduló) mérkőzésre szóló belépőjegy megvásárlásával 50%-os kedvezményre jogosultak a nézők az Aquaticum SPA KOMPLEX típusú belépőiből.

Feltételek: 

  1. a mérkőzésre szóló érvényes bérlet vagy napijegy bemutatásával 50%-os kedvezményt biztosítunk az Aquaticum SPA KOMPLEX típusú belépőiből.
  2. 2017. szeptember 8-án (pénteken), 9-én (szombaton) és 10-én (vasárnap) egy alkalommal vehetik igénybe a kedvezményt.
  3. az 50%-os kedvezmény - a mérkőzésre szóló belépő bemutatásával -  2 fő felnőtt és 2 fő gyermek részére vehető igénybe.

Felnőtt KOMPLEX belépő: 6.000,-Ft helyett 3.000,-Ft/fő/nap (amely élményfürdő, termálfürdő és a szaunák korlátlan használatát foglalja magában).

Diák KOMPLEX belépő: 5.450,-Ft helyett 2.725,-Ft/fő/nap (amely élményfürdő, termálfürdő és a szaunák korlátlan használatát foglalja magában).

A bérletek kizárólag hologramos matricával ellátva jogosítják fel tulajdonosaikat az Aquaticum SPA kedvezmények igénybevételére! Ezért az állandó belépőket a Loki Shopban bélyeggel is érvényesíttetni kell, ami minden nap megtehető az üzlet nyitva tartási ideje alatt.

Jó szurkolást és jó fürdőzést kívánunk mindenkinek!

További információ:

AQUATICUM SPA - Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu

Szobafoglalás